لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/12/21 - شماره 2000
نسخه چاپی

اخبار

وزارت میراث فرهنگی طرفدار تعطیلی پنجشنبه‌ها است
عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم اگر پنجشنبه‌ها تعطیل شود کمک قابل‌توجهی به حوزه گردشگری خواهد شد؛ هم به لحاظ فرهنگی و هم به لحاظ اجتماعی و اقتصادی ما طرفدار این موضوع هستیم. به گزارش ایلنا، وی ادامه داد: اگر نظرات دیگر برای افزایش تعطیلات است، طبیعی است. با این تحلیلی که داریم اصولاً موافق هستیم مردم بهتر بتوانند سفر کنند و آرامش بیشتری داشته باشند، اما حتماً برای تصمیم‌گیری نهایی حوزه‌های دیگر هم دخالت دارند. فقط مسئله گردشگری هم نیست و آن حوزه‌ها هم حق دارند حرفشان را بزنند و جمع‌بندی نهایی یک جمع‌بندی بهینه است. ما به عنوان حوزه گردشگری و میراث فرهنگی موافق این تعطیلات هستیم چون تعطیلات به گردشگری کمک می‌کند.

بدترین فیلم یک سال گذشته هالیوود
چهل و سومین دوره جوایز تمشک طلایی برای معرفی بدترین‌های هالیوود طبق روال هر سال در آستانه برگزاری مراسم اسکار، برگزیدگان خود را معرفی کرد. جوایز سالانه تمشک طلایی هالیوود فهرست برگزیدگان خود را منتشر کرد و فیلم «بلوند» ساخته «اندرو دومنیک» درباره زندگی و حرفه «مریلین مونرو» که در ۸ شاخه نامزد بود در نهایت به عنوان برنده تمشک طلایی بدترین فیلم سال و همچنین بدترین فیلم‌نامه انتخاب شد. برگزارکنندگان جوایز تمشک طلایی، فیلم «بلوند» را اثری «زن‌ستیز، شرورانه و مغالطه آمیز» خواندند که بی‌شرمانه از خاطره «مریلین مونرو» فقید سوءاستفاده می‌کند. فیلم سینمایی «بلوند» در حالی به عنوان بدترین فیلم یک سال گذشته هالیوود شناخته شد که «آنا د ‌آرماس» برای ایفای نقش «مریلین مونرو» در این فیلم یکی از نامزدهای نهایی شاخه بهترین بازیگر زن اسکار ۲۰۲۳ است که برندگان آن بامداد دوشنبه معرفی می‌شوند. «پینوکیو» (دیزنی)، «صبح بخیر»، «دختر پادشاه» و «موریبوس» دیگر نامزدهای تمشک طلایی بدترین فیلم سال بودند. نکته قابل توجه دیگر این‌که «تام هنکس» بازیگر مطرح برنده اسکار برای بازی در فیلم «الویس» از نگاه برگزارکنندگان جوایز تمشک طلایی بدترین بازیگر نقش مکمل مرد سال بوده است. فیلم «الویس» در جوایز اسکار ۲۰۲۳ در ۸ شاخه نامزد دریافت جایزه است. فیلم «موریبوس» نیز در دو شاخه برنده تمشک طلایی شد؛ بدترین بازیگر نقش اصلی مرد برای بازیگر برنده اسکار «جرد لتو» و بدترین بازیگر نقش مکمل زن برای «آدریا آرجانا».

فیلم جدید نیکی کریمی آماده اکران
مجوز نمایش فیلمی از نیکی کریمی با دو اثر سینمایی دیگر صادر شده است. شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی به تازگی با صدور پروانه نمایش سه عنوان فیلم «تا فردا» به تهیه‌کنندگی نیکی کریمی و کارگردانی علی عسگری، «جان جانان» به تهیه‌کنندگی حبیب الهیاری و کارگردانی شادی‌آفرین الهیاری، «فسیل» به تهیه‌کنندگی سید ابراهیم عامریان و کارگردانی کریم محمدامینی موافقت کرده است. «تا فردا» دومین فیلم علی عسگری محصول مشترک ایران، فرانسه و قطر، در بخش مسابقه اصلی فیلم‌های بلند جشنواره زوریخ شرکت داشت و تقدیر ویژه هیئت‌داوران را گرفت. این فیلم جزو آثار منتخب جشنواره برلین در بخش پانوراما نیز بود و جایزه بهترین فیلم جشنواره سن‌سباستین اسپانیا را هم به خود اختصاص داد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • بازار ۴.۳ میلیارد یورویی فروش کتاب در فرانسه
  • هزینه هر ثانیه تبلیغ در مراسم اسکار ۲۰۲۳
  • چرا به فیلم‌های محمد‌حسین مهدویان مجوز داده نشد؟
  • اخبار
  • بیانیه وزارت کشور در مورد مسمومیت دانش آموزان
  • فیلم «خانه ماهرخ» برنده جایزه اصلی جشنواره روسیه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.