لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/04/11 - شماره 2063
نسخه چاپی

افزایش طول عمر با مصرف هفت غذا

رژیم غذایی سرشار از انواع غذاهای گیاهی مانند میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل، حبوبات و آجیل با داشتن طول عمر طولانی‌ و سالم‌ ارتباط دارد.

 آجیل
مطالعات نشان می‌دهد خطر حوادث قلبی عروقی عمده در بین افرادی که در رژیم غذایی خود از آجیل استفاده می‌کنند، به طور قابل توجهی کمتر و خطر مرگ و میر در آنها ۳۹ درصد پایین‌تر است. آجیل‌ها سرشار از چربی‌های غیراشباع (چربی سالم)، فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی خاصی هستند که به سلامت قلب، کنترل وزن کمک و افزایش طول عمر کمک می‌کنند.

 زردچوبه
زردچوبه حاوی یک ترکیب فعال زیستی با خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی قوی است. التهاب مزمن عامل مهمی در بسیاری از بیماری‌های مرتبط با پیری است. کورکومین یکی از ترکیبات موجود در زردچوبه است که به عنوان یک ضدالتهاب، ضد تومور و آنتی‌اکسیدان بسیار قوی شناخته می‌شود. کورکومین با کاهش خطر بیماری قلبی مرتبط است.

 روغن زیتون
روغن زیتون غنی از آنتی‌اکسیدان و سرشار از چربی‌های سالم است. یک مطالعه در سال ۲۰۲۲ نشان داد افرادی که روزانه بیش از نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون مصرف می‌کنند، ۱۹ درصد کمتر در معرض خطر مرگ (به هر دلیلی) قرار دارند. به طور جزئی نیز مصرف روغن زیتون، خطر مرگ ناشی از بیماری‌های عصبی (مانند آلزایمر) را ۲۹ درصد، خطر ابتلا به بیماری قلبی را ۱۹ درصد و خطر مرگ ناشی از سرطان را ۱۷ درصد کاهش می‌دهد.

 چای سبز
چای سبز سرشار از کورستین است؛ یک فلاونوئید گیاهی که خواص آنتی‌اکسیدانی، ضد التهابی و ضد سرطانی دارد. مطالعه‌ای در سال ۲۰۲۲ نشان داد که کورستین می‌تواند سلول‌های مرده را از بین ببرد و روند پیری را به تأخیر بیندازد. کورستین ژن SIRT۱ را فعال می‌کند؛ این ژن در افزایش طول عمر و توانایی بدن برای ترمیم DNA و کند کردن روند پیری نقش دارد.

 پیاز
بررسی‌ها نشان می‌دهد پیاز با خاصیت جلوگیری از ابتلا به انواع بیماری‌ها از جمله سرطان، نقش بسیار مهمی در افزایش طول عمر دارد. سعی کنید پیاز را در روغن زیتون تفت دهید و به انواع غذاها اضافه کنید تا از فواید آن بهره‌مند شوید.

 غلات کامل
غلات کامل کمک می‌کنند عمری طولانی‌تری داشته باشید. تحقیقی که روی ۴۰ هزار زن (پس از یائسگی) انجام شد، نشان داد آنهایی که در طول هفته ۴ تا ۷ وعده غلات کامل استفاده می‌کردند تا ۳۱ درصد، از خطر مرگ بر اثر سرطان و بیماری‌های قلبی در امان هستند.

توت
توت‌ها سرشار از نوع خاصی از آنتی‌اکسیدان‌ها به نام فلاونوئیدها هستند که مصرف آنها به داشتن عمر طولانی‌تر کمک می‌کند. تحقیقات متعدد نشان داده است پلی فنول موجود در میوه‌ها می‌تواند باعث افزایش طول عمر شود. میوه‌هایی مانند بلوبری، توت سیاه، توت فرنگی و تمشک منابع سرشار از پلی فنول هستند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • عدم ارائه خدمات به افراد بی‌حجاب
  • افزایش مرگ ناشی از مصرف الکل در تهران
  • اتوبوس دست دوم گازوییلی به جای اتوبوس نو و برقی!
  • حمله با قمه به یک کنسرت
  • افزایش طول عمر با مصرف هفت غذا
  • اخبار
  • شركت نفت و گاز مسجدسلیمان تردد روستاییان منطقه سلیران نرگسی را سهولت بخشید
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.