لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/07/05 - شماره 2121
نسخه چاپی

موفقیت دو فیلم ایرانی در هندوستان

فیلم سینمایی «برای آوا» به کارگردانی محسن سراجی و فیلم سینمایی «نرگسی» به کارگردانی پیام اسکندری موفق به کسب عنوان بهترین فیلم‌های بخش بین الملل جشنواره شیملای کشور هند شدند.فیلم های سینمایی «برای آوا» به تهیه کنندگی فرانک فروتن و کارگردانی محسن سراجی و «نرگسی» به تهیه کنندگی شهاب حسینی و کارگردانی پیام اسکندری به نمایندگی از کشورمان جوایز اصلی بخش بین الملل این رویداد سینمایی را دریافت کردند. در این رویداد سینمایی چندین فیلم از کشورهای آمریکا، فرانسه، بنگلادش، هند، مصر، آرژانتین، امارات متحده عربی، کانادا ، ترکیه و ایران پیش روی مخاطبان قرار گرفتند.جشنواره بین المللی «شیملا» از جمله رویدادهای سینمایی است که هر ساله در شهر شیملای هند برگزار می شود. این جشنواره با تمرکز بر موضوعات مربوط به جوانان و نوجوانان و در چهار بخش فیلم بلند داخلی فیلم کوتاه داخلی، فیلم بلند بین‌الملل و فیلم کوتاه بین الملل میزبان آثار شرکت کننده از کشورهای مختلف است.

فیلم «گوشتخوار» در شبکه خانگی 
فیلم کوتاه «گوشتخوار» در شبکه نمایش خانگی عرضه می‌شود.«گوشتخوار» در ژانر معمایی داستان مردی است که در مرداب با جسدی مواجه می‌شود و به دلیلی نامعلوم جسد را به اعماق مرداب می‌فرستد.عوامل فیلم عبارتند از نویسنده و کارگردان: امیر حسین محسنی، بازیگران: مهرداد بخشی، تهیه‌کننده: سهیلا رستمی، مجری طرح: امیرحسین عسگری، فیلمبردار: اشکان اشکانی، تدوین: پویان شعله‌ور، طراح صحنه و لباس: مسعود حکمت آرا، چهره پرداز: حامد بداغی، صدابردار: سعید بجنوردی، صداگذار: حسین قورچیان، موسیقی: علیرضا حسینی، عکاس: امید صالحی، جلوه های ویژه: محسن خیر آبادی، کانسپت آرت: مهدی نجفی، تصحیح رنگ: پویان آقابابایی، برنامه ریز و سرپرست گروه کارگردانی: وحید حاجیلویی، مدیر تولید: مهدی مهربان، مشاور فیلمنامه: سید سعید رحمانی، دستیار کارگردان: علی نوغانی.این فیلم تولید سال ۱۳۹۹ است که در ایران برای اولین‌بار از عصر چهارشنبه ۵ مهر به طور اختصاصی در فیلم‌نت عرضه می‌شود.

دولت لهستان مانع شرکت فیلم منتقد خود در اسکار شد 
کمیته اسکار سینمای لهستان در نهایت تصمیم گرفت فیلم «دهقان‌ها» را به عنوان نماینده رسمی خود در اسکار ۲۰۲۴ انتخاب کند و فیلم انتقادی «مرز سبز» ساخته «آگنیشکا هولاند» را نادیده گرفت. به گزارش هالیوود ریپورتر،‌ «دهقانان» یک اقتباس ادبی انیمیشن به کارگردانی «دی کی» و «هیو ولچمن» در حالی به عنوان نماینده لهستان در شاخه بهترین فیلم بین المللی اسکار ۲۰۲۴ برگزیده شد که فیلم تحسین‌شده «مرز سبز» ساخته «آگنیشکا هولاند» فیلمساز نامزد دو جایزه اسکار شانس اصلی معرفی به اسکار بود اما به دلیل موضع سیاسی انتقادی‌اش به دولت لهستان کنار گذاشته شد.این تصمیم که توسط کمیته اسکار لهستان در ورشو اعلام شد، پس از حمله هماهنگ دولت راست افراطی لهستان به فیلم «مرز سبز» اتخاذ شد و وزیر دادگستری و رئیس‌جمهور این کشور این فیلم را محکوم کردند و آن را به دلیل به تصویر کشیدن بحران پناهجویان در مرز لهستان با بلاروس، با «تبلیغات نازی‌ها» مقایسه کردند. «اوا پوشچینسکا» رئیس کمیته اسکار لهستان که تهیه کنندگی آثاری چون فیلم برنده اسکار «آید»، فیلم نامزد اسکار «به کجا می‌روی آیدا؟» و همچنین فیلم «منطقه مورد علاقه» اثر «جاناتان گلیزر» را بر عهده داشته گفت که مذاکرات کمیته اسکار امسال سخت و داغ بود و تصمیم نهایی با رای ۴ به ۲ انجام شد، اگرچه او اشاره‌ای به فیلم «مرز سبز» نکرد. فیلم سینمایی «دهقانان» اقتباسی از رمان نوشته نویسنده لهستانی برنده جایزه نوبل «ولادیسلاو ریمونت» است و داستان آن در دهکده روستایی لهستانی قرن نوزدهمی اتفاق می‌افتد که حول محور مجموعه‌ای از حوادث عاشقانه می‌چرخد. اما از سوی دیگر فیلم «مرز سبز» که در جشنواره ونیز ۲۰۲۳ جایزه ویژه هیات داوران را برای «آگنیشکا هولاند» به ارمغان آورد، وضعیت اسفناک مهاجران از شمال آفریقا و خاورمیانه را به تصویر می‌کشد که فریفته تبلیغاتی شده‌اند که وعده عبور آسان به اتحادیه اروپا از طریق مرز بلاروس و لهستان را می‌دهند. این مهاجران بازیچه دولت لهستان می‌شوند و در جنگل‌های باتلاقی و خطرناک میان لهستان و بلاروس، با گرسنگی رها می‌شوند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • اختصاص تسهیلات بانکی برای پروژه‌های سینمایی
  • آمار انتشار کتاب در شهریور به روایت خانه کتاب
  • هفت عکاسی که جنگ را به تصویر کشیدند
  • یادداشت‌های امیراسدالله علم به چاپ بیست‌وچهارم رسید
  • انتشار فرهنگ دو جلدی «سینمای فارسی»
  • اسکورسیزی از پایان سینما گفت
  • موفقیت دو فیلم ایرانی در هندوستان
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.