لوگو
1404 شنبه 22 شهريور
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/08/13 - شماره 2147
نسخه چاپی
با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان؛

مراسم بزرگداشت شاعر دفاع مقدس قیصر امین پور در گتوند برگزار شد

اهواز - شبنم قجاوند: با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان مراسم بزرگداشت شاعر دفاع مقدس قیصر امین پور در گتوند برگزار شد.
مراسم بزرگداشت شانزدهمین سالروز عروج قیصر امین پور با حضور مسئولان استان و شهرستان، شاعران، اهالی فرهنگ و هنر و مردم فرهنگ دوست خوزستان و گتوند در تالار اجتماعات اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گتوند برگزار شد.
مجید منادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، در این مراسم اظهار کرد: شعر جزء ادب و فرهنگ اصیل ما و دارای اهمیت بالایی است، یکی از برنامه‌های ما در خوزستان با توجه به ظرفیت و استعداد بالای خوزستان درزمینه  شعر، این است که این برنامه‌ها و محافل شعرخوانی محدود به مناسبت‌ها نباشد، بلکه به صورت هفتگی برگزار شود.
وی ادامه داد: خداوند این ارزش، افتخار و استعداد را در اختیار ما قرار داده است، که از میان تمام ملت‌ها حافظ، سعدی و فردوسی را در میان ما قرار داده است. منادی عنوان کرد: امروز در خوزستان هر شهری با هر گویش و زبانی و همین طور شعر و ادب فارسی که مادر ادب و فرهنگ است، وقتی مراجعه می‌کنیم بزرگانی را می‌بینیم در دوره معاصر، چه کسانی که درگذشته‌اند و چه کسانی که حضور دارند و حجاب معاصرت بر آنها سایه افکنده است.
وی افزود:  امیدوارم با این برنامه‌های محفلی، گرامیداشت، هفتگی و ماهانه‌ای که داریم، بتوانیم این فاصله‌ای که بین فرزندان، نوجوانان و دانش آموزان ما ممکن است ایجادشده باشد با آن میراث معنوی و فرهنگی مهم که با هویت و فرهنگ ما درآمیخته آن را تکمیل نماییم ، فاصله ما از شعر، ادب و فرهنگمان زیبنده نیست.
وی خاطرنشان کرد: یکی از برجستگی‌ها و ویژگی‌های دکتر قیصر امین پور که امروز تا این حد به آن افتخار می‌کنیم، حضور در دانشگاه و شاگرد پروری او بود، در استان خوزستان بعضی از شعرای بزرگ هستند که افتخارشان این است که یک مراوده ادبی با دکتر قیصر امین پور داشته‌اند.
برنامه‌های جانبی این مراسم برگزاری نمایشگاه عکس، خوشنویسی، سیاه قلم و توسط انجمن‌های فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گتوند و رونمایی از کتاب به نویسندگی فرهاد منجری ویسی بود.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • مرگ 32 نفر در کمپ ترک اعتیاد
  • امر به معروف که موجب تنفر شود، حرام است
  • تهران غرق در دود!
  • بازدید فرماندار ساوجبلاغ از پروژه‌های مهستان
  • مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان: «ساریه» دشت آزادگان روستای دوستدار کتاب شد
  • مراسم بزرگداشت شاعر دفاع مقدس قیصر امین پور در گتوند برگزار شد
  • راهبرد تولید محصولات جدید در فولاد مباركه فرصتی برای ارتقای كیفیت خودروسازان داخلی است
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.