لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/09/06 - شماره 2164
نسخه چاپی

اخبار

زمان تشییع پیکر بیتا فرهی 
مراسم وداع با زنده‌یاد بیتا فرهی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایران فردا ساعت ۹ صبح در محل خانه سینما شماره دو واقع در خیابان وصال برگزار و سپس به سمت بهشت زهرا (س) تشییع می‌شود.به گزارش ایران تئاتر، فرهی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایران متولد اول فروردین ۱۳۳۷ در تهران و فارغ التحصیل رشته هنر از مدرسه هنر جان پاورس آمریکا در سال 1359 بود. این هنرمند در سال ۱۳۶۸ با بازی در فیلم «هامون» به کارگردانی داریوش مهرجویی فعالیت خود را در سینما آغاز کرد. فرهی به همراه خسرو شکیبایی یکی از مشهورترین زوج‌های هنری دهه ۷۰ را تشکیل دادند. او همچنین در سال 1376 برای اولین بار با سریال «سرزمین سبز» وارد قاب تلویزیون شد.از دیگر آثاری که بیتا فرهی در آن‌ها حضور داشته می‌توان به فیلم‌های «در انتظار معجزه»، «خاک آشنا»، «خون بازی»، «خانه ای روی آب»، «بانو»، «کیمیا»، «اعتراض»، «لامینور»، «برادرم خسرو»، «وقتی برگشتم»، «دوران عاشقی»، «بشارت به یک شهروند هزاره سوم» و سریال‌های «جزیره»، «از یادها رفته»، «رقص روی شیشه»، «ایراندخت»، «سرزمین کهن» و... اشاره کرد. بیتا فرهی، چهارم آذر بر اثر عارضه ریوی و قلبی در سن ۶۵ در بیمارستان دی درگذشت.

تمدید مهلت ارسال اثر به جشنواره کتاب و رسانه
دبیرخانه بیست‌ویکمین دوره جشنواره کتاب و رسانه اعلام کرد "به‌دلیل استقبال اهالی کتاب و رسانه، مهلت ارسال اثر به این جشنواره را تا دوازدهم آذر ۱۴۰۲ تمدید می‌کند".علاقمندان به شرکت در بیست‌ویکمین دوره جشنواره کتاب و رسانه می‌توانند آثار رسانه‌ای خود با موضوع کتاب و کتاب‌خوانی در تمامی قالب‌های تولید محتوا را در سه حوزه «مطبوعات و خبرگزاری‌ها»، «پخش رادیویی و تلویزیونی» و «رسانه‌های اجتماعی» تا دوازدهم آذرماه ۱۴۰۲ به این جشنواره ارسال کنند. در این دوره از جشنواره «کتاب و رسانه» از «بهترین ویترین کتابفروشی‌ها»، «شخصیت فعال رسانه‌ای کتاب» و «ناشر فعال در استفاده از بسترهای رسانه‌ای» در بخش جایزه ویژه تقدیر خواهد شد و به برگزیدگان در محورهای ۱۹گانه، تندیس، لوح تقدیر و جایزه نقدی اهدا می‌شود. آثاری که از اول مهرماه ۱۴۰۱ تا سی‌ویکم شهریورماه ۱۴۰۲ منتشر شده باشند، در بیست‌ویکمین دوره جشنواره «کتاب و رسانه» قابل پذیرش خواهند بود و اهالی رسانه می‌توانند در هر محور سه اثر ارسال کنند.علاقمندان به پایگاه اینترنتی جشنواره به نشانی resane.ketab.ir نسبت به مطالعه آیین‌نامه و ارسال آثار خود اقدام کنند.

درخشش فیلم کوتاه ایرانی در اسپانیا
فیلم کوتاه «آبی میشود» ساخته شادی کرم رودی موفق به کسب سه جایزه از جشنواره بین الملی فیلم کوتاه و مستند بیلبائو شد. فیلم «کوتاه آبی میشود» در جشنواره بین الملی فیلم کوتاه و مستند بیلبائو موفق به کسب سه جایزه بهترین فیلم کوتاه داستانی، بهترین فیلم از نگاه تماشاگران و جایزه یونیسف شد. در خلاصه‌ی داستان این فیلم آمده است: پری سعی دارد تا بر خشونت خانگی که برادرزاده سه ساله‌اش متحمل شده، سرپوش بگذارد.لیلی رشیدی، منصور نصیری، هانا دژآگاه و آذین فهیمی بازیگران این فیلم کوتاه هستند.  شصت و پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه و مستند بیلبائو از تاریخ ۱۹ تا ۲۶ آبان در کشور اسپانیا برگزار شد.

اعلام مستندهای بخش غزه سینما حقیقت
پنج مستند در بخش غزه هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» نمایش داده می‌شوند.امسال در هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» بخشی به نام غزه تدارک دیده شده است که در بخش نمایش آثار این بخش پنج مستند روی پرده می‌روند.  مستند «آر ۲۱ نامی مستعار برای همبستگی»، ساخته مهند یعقوبی ۷۱ دقیقه زمان دارد و محصول سال ۲۰۲۲ فلسطین، بلژیک و قطر است.مستند «غزه» به کارگردانی اندرو مک‌کانل و گری کین، ۸۶ دقیقه زمان دارد و محصول سال ۲۰۱۹ ایرلند، کانادا و آلمان است.مستند «اشک‌های غزه» ساخته ویبکه لوکه برگ  با ۸۰ دقیقه زمان محصول سال ۲۰۱۰ نروژ است. مستند «نوار غزه» به کارگردانی جیمز لانگلی ۷۴ دقیقه زمان دارد و محصول کشور آمریکا و تولید سال ۲۰۰۲ است. مستند «جاده سامونی» ساخته استفانو ساوونا ۱۲۹ دقیقه است و محصول سال ۲۰۱۸ ایتالیا  و فرانسه است.هفدهمین جشنواره سینماحقیقت از ۲۷ آذر تا  ۲ دیماه به دبیری محمد حمیدی‌مقدم در پردیس چارسو برگزار می‌شود.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • حراج کتابی متعلق به جین آستین
  • نشست‌های تخصصی فردین خلعتبری
  • مترجم به زبان مقصد غنا می‌بخشد
  • بردلی کوپر در کمدی «خماری»
  • سند ساواک درباره کتاب «آزادی مجسمه» اثر اسلامی ندوشن
  • رونمایی از تندیس جشنواره چندرسانه‌ای میراث فرهنگی
  • اخبار
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.