لوگو
1404 چهارشنبه 23 مهر
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/11/25 - شماره 2218
نسخه چاپی

افزایش طول عمر با چای

خبرگزاری اسپوتنیک نوشت: انسان با خوردن چای می‌تواند سرعت روند پیری را کاهش دهد. پژوهشی در این زمینه در مجله لنست منتشرشده نشان می‌دهد که نوشیدن منظم سه فنجان چای در روز می‌تواند پیری را به تأخیر بیندازد. محققان دانشگاه سیچوان چین کشف کرده‌اند که برخی از ترکیبات شیمیایی چای- موسوم به پلی‌فنول- می‌‌توانند به این اثر کمک کنند. دانشمندان با جمع‌آوری جزییات الگوهای مصرف غذایی حدود ۸۰۰۰ داوطلب چینی ۳۰ تا ۷۹ ساله و ۶۰۰۰ داوطلب بریتانیایی ۳۷ تا ۷۳ ساله و درخواست از آن‌ها برای ثبت مقدار چای مصرفی خود، داده‌های مربوط به این داوطلبان را بررسی کردند. گروه مطالعه فشارخون، سطح کلسترول و درصد چربی بدن شرکت‌کنندگان را اندازه‌گیری کرده و از این جزئیات برای ارزیابی سن ظاهری پاسخ‌دهندگان استفاده کردند. محققان دریافتند افرادی که به‌طور منظم چای می‌نوشند روند پیری بیولوژیکی کندتری را تجربه می‌کنند. این پدیده به پلی‌فنول که یکی از ترکیبات خاص مشتقات از گیاه چای است، نسبت داده شد. پلی‌فنول‌ها با توانایی‌شان در مبارزه با پیری از طریق کاهش التهاب و داشتن تأثیرات سم‌زدایی شناخته می‌شوند. شرکت‌کنندگانی که نوشیدن چای را متوقف کرده‌اند، سریع‌تر پیر می‌شوند. البته دمای چای تأثیری در کاهش یا افزایش روند پیری نداشت. 

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • نقص عضو با ۴۰۰ میلیون تومان توسط دو شرور
  • افزایش طول عمر با چای
  • خرج بیشتر از دخل
  • افزایش مبلغ وام «ازدواج» و «فرزند آوری»
  • اجرای قانون افزایش سن بازنشستگی از ابتدای سال ۱۴۰۳
  • وزیر کار و رفاه اجتماعی: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان وزارت بهداشت تا پایان سال
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.