قرارداد سرگروهی «آبی روشن»، «خجالت نکش ۲» و «کوچه ژاپنیها» ثبت شد. ششمین جلسه شورای صنفی نمایش در خانه سینما برگزار شد. شورا بعد از بررسی درخواست ها و موارد مطرح شده، قرارداد سه فیلم را ثبت کرد:
۱.فیلم سینمایی «آبی روشن» به کارگردانی بابک خواجهپاشا و تهیه کنندگی سیدمحمدحسین میری با پخش «شهرفرنگ» به سرگروهی سینما فرهنگ
۲. فیلم سینمایی «خجالت نکش ۲» به کارگردانی رضا مقصودی و تهیه کنندگی سیدامیر پروین حسینی با پخش «فیلمیران» به سرگروهی پردیس سینمایی آزادی
۳. فیلم سینمایی «کوچه ژاپنیها» به کارگردانی امیرحسین ثقفی و تهیه کنندگی علیاکبر ثقفی به سرگروهی پردیس سینمایی مگامال (پخش این فیلم بر عهده تهیه کننده اثر است).
با توجه به ترافیک اکران فیلمهای جدید، محتملترین زمان ممکن برای نمایش این آثار، نیمه دوم خردادماه است.
درگذشت مرتضی کاشی تراش
مرتضی کاشیتراش اصفهانی هنرمند پیشکسوت کاشیکاری که از وی به عنوان میراثبان هنرهای سنتی یاد می شد در سن ۹۴ سالگی درگذشت.
استاد مرتضی کاشی تراش اصفهانی یکی از آخرین بازمانده های هنر سنتی کاشی کاری ایران و عضو موسسه هنرمندان پیشکسوت دیروز در سن ۹۴ سالگی چشم از جهان فروبست .
مرتضی کاشی تراش اصفهانی سال۱۳۰۹ به دنیا آمد . او دارای نشان درجه ۱ هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بود و از ابتدای تاسیس موسسه هنرمندان پیشکسوت به عضویت آن درآمد.
مسجد سید نخستین بنای شاخصی است که مرتضی کاشی تراش در دوره شاگردی به کسب مهارت در آن پرداخت. در همین دوره با استادانش کارهای مسجد امام در بازار تهران را نیز انجام می دادند. پس از مدتی خود در این حرفه به استادی رسید و کارهای بسیاری انجام داد که در آن میان می توان به مشارکت در مرمت کاشی معرق مسجد سید اصفهان، انجام کاشی کاری معرق ساختمان اداره ناحیه شرکت ملی نفت در قم، کاشی کاری مسجد ماسال ، کاشی کاری بازار صفویه، کاشی کاری سردر وزارت امور خارجه، کاشی کاری مسجد کارخانه ارج،کاشی کاری مسجد جلیلی در خیابان ایرانشهر، کاشی کاری سردر کتابخانه آقای امینیان در کربلا، کاشی کاری بقعه امام زاده سید نصرالدین(ع)، امام زاده زید(ع)، کاشی کاری سر در مسجد همت واقع در جنب بقعه امام زاده صالح، کاشی کاری مسجدهای امیرالمومنین، کاظمین و حضرت معصومه و… اشاره کرد.
استاد کاشی تراش به همراه پدرش هفت سال مشغول مرمت کاخ گلستان بودند. همچنین سالی سه ماه به اردبیل می رفت و به مرمت می پرداخت. مهم ترین فعالیت او در عرصه مرمت و تزئینات کاربردی معماری، مرمت کاشی های بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی است که در سن ۲۰ سالگی و به مدت ۱۵ سال با اساتید بزرگ هنر کاشی کاری دهه بیست به همکاری پرداخت. کاشی کاری بازار صفویه در خیابان ولیعصر تهران از جمله دیگر بناهای شاخصی است که او در سن ۵۰ سالگی به انجام رسانده است.