مدیرعامل شهرجدیدمهستان خبر داد
پایان پرونده مسکن مهر مهستان در سال جاری
غلامرضا زارع: نشست خبرنگاران رسانههای مختلف شهرستان ساوجبلاغ با مدیرعامل شرکت عمران شهر مهستان به همراه دوعضو هیئت مدیره در محل این شرکت برگزار شد.
مصطفی رضایی مدیرعامل شرکت عمران شهر مهستان در ابتدا بابیان این مطلب که ساختوسازهای نیمهتمام و زمینهای خالی یکی از موانع اصلی توسعه شهرهای جدید هستند تصریح کرد:
بر اساس ماده ۱۲ قانون جهش تولید مسکن دولت مکلف است اراضی واگذارشدهای را که منجر به ساختوساز در بازه زمانی تعیینشده نشدهاند فسخ کند که این مسئله در شهر مهستان نیز با جدیت پیگیری میگردد. رضایی با تأکید بر اینکه زمینهای بایر و رهاشده در شهر جدید مهستان نباید در چرخه دلالی و سوداگری باقی بمانند افزود: زمین بهمراتب نقد شوندگی بالاتری نسبت به واحد مسکونی دار دو این عاملی است برگرانی مسکن و افزایش فشار بر دولت برای الحاق اراضی جدید که عواقب سنگینی دارد. وی در بخش دیگری از سخنانش به انتقادات مربوط به عملکرد حقوقی شرکت عمران در برابر تأخیر در ساختوسازها اشاره کرد و گفت:ما اولویت را بر گفتوگو گذاردهایم اما وقتی پروژهای سالها زمینگیر شده و منابع شهری را بلوکه کرده مجبور به اقدام حقوقی هستیم. هدف نه فشار بر مردم بلکه حفظ منافع عمومی است.مدیرعامل شرکت عمران شهر مهستان همچنین بابیان اینکه بخش زیادی از مشکلات مسکن مهر به دلیل ثبتنام بیش از ظرفیت جمعیتی شهر در اواخر دهه هشتاد بوده است افزود: برای شهری که در آن زمان حدود ۳۵ هزار نفر جمعیت داشت ساخت حدود ۴۹ هزار واحد مسکن مهر منطقی نبود و این موضوع باعث شد پروژهها زمانبر و منابع پراکنده شود.او با تاکید بر این مطلب که اراده کردهایم تاپرونده مسکن مهرشهر مهستان را حداقل در بخش ساخت و ساز تا پایان سال جاری به اتمام برسانیم ادامه داد:از مجموع۴۹۵۰۰واحد مسکونی مهر در این ۴۴۰۰۰واحددرقالب خودمالکی واگذاری به متقاضیان انجامشده است.رضایی همچنین هزینه پروژههای زیرساختی در سال گذشته را مبلغ۵۵۰۰ میلیارد ریال عنوان نمود.مدیرعامل شهرجدیدمهستان همچنین در خصوص اراضی واگذارشده به شهرداری گفت:تعداد ۶۴ قطعه زمین در سال ۱۳۹۸ به شهرداری واگذارشده که قرار بر این بوده است تا بخشی از آن صرف خرید نردبان بلندمرتبه برای آتشنشانی شودکه متأسفانه تاکنون اقدامی صورت نگرفته و موضوع در جلسات اخیر با شهردار و فرمانداری پیگیری شده است که امیدواریم به نتیجه مثبتی برسد. رضایی در پاسخ به میزان توجه و اقدامات صورت گرفته در جهت جذب سرمایه گذارگفت:ازجمله برنامههای مدنظر ما تلاش در راستای ایجاد محیطی مفرح و جذاب در حاشیه ۳۰۰هکتاری جنگل کنار اتوبان کرج به قزوین هست که در مسیر یکی از مهمترین پروژههای حملونقل کشور قرار داشته و محل تردد خودروها به حداقل هفت استان است. رضایی ازجمله دلایل عدم استقبال مردم از متروی احداثی سرعت پائین آن و یک لاینه بودن هست گفت:دربدوانعقادتوافقنامه احداث مترو میان شرکت عمران و متروی تهران و ازآنجاکه در آن زمان این شهرجزوشهرهای استان تهران بوده همکاری لازم را به عمل نمی آورد و اکنون با توجه به مشکل سیگنالینگ که موجب بالا رفتن سرعت قطار می گردد و نیز عدم استفاده از یک خط احداثی ازقطارشاهدعدم بهرهبرداری خوب وایده آل ازمتروی شهرمهستان هستیم اوهمچنین درخصوص مشکل حمل ونقل شهری نیزاظهارداشت:درسنوات قبل تفاهم نامه ای بین شرکت عمران و شهرداری مهستان منعقد گردیده و براساس آن مبلغ ۱۵۰ میلیاردریال زمین در اختیار شهرداری قرارگرفته و شهرداری مکلف شده تاتعداد ۱۳ دستگاه اتوبوس خریداری نمایدکه متاسفانه این کارصورت نگرفته است.
کسب رتبه اول جشنواره رسانهای ابوذر کشور
آیین اختتامیه دهمین جشنواره رسانهای ابوذر با حضور «عباس صالحی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، سردار سرتیپ پاسدار «یعقوب سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین و «مازه السریع» سخنگوی مجمع بینالمللی رسانههای آزاد و خبرنگاران رسانههای داخلی و خارجی در سالن اجتماعات دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تهران برگزار شد. 7400 خبرنگار از سراسر کشور با ارسال ۲۵۰۰۰ هزار اثر در دهمین جشنواره رسانهای ابوذر شرکت داشتند که پس از سه مرحله داوری در آئین اختتامیه از۴۰ اثر برگزیده تجلیل به عمل آمد. وحید حاج سعیدی ستون نویس نشریه «ستاره صبح» نیز در این جشنواره در بخش تیتر حائز رتبه اول شد.
فوت نوجوان سوخت بر
مرزبانیِ سیستان و بلوچستان در خصوص حادثه فقدانی و فوت مرحوم عیسی نظری اطلاعیه صادر کرد. به گزارش ایلنا، اطلاعیه مرکز اطلاعرسانی فرماندهی مرزبانی استان سیستان و بلوچستان به شرح زیر است: در ساعت ۷:۳۰ پنجشنبه ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۳ اهالی روستای کله گان به پاسگاه میلِ مرزی ۱۴۷ مراجعه و اعلام میکنند که نوجوانی بهنام عیسی نظری در حوالیِ فهره و در جدار مرزیِ ایران و پاکستان مفقود شده است. پس از اطلاع؛ عوامل مرزبانی به همراه خانوادهیِ نوجوان گمشده و اهالیِ محل با استفاده از تجهیزاتِ الکترونیکی و اُپتیکی مانند ریزپرنده هایِ ماتریسی و فانتومِ چهار از هوا و زمین اقدام به پایش نموده که پس از سه روز تلاش شبانهروزی نتیجهای حاصل نگردید و در تاریخ ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ پیکر نوجوان گمشده در نزدیکیِ مرز پاکستان توسط اهالی محل مشاهده که بلافاصله از طریق پاسگاهِ مرزی به پزشکی قانونی شهرستانِ سراوان منتقل گردید.