معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت: به موازات مذاکرات، نیروهای مسلح ما دست به ماشه و آمادهاند که هرگونه تهدید احتمالی را جواب بدهند و میدان پشتیبان دیپلماسی است. آنچه اتفاق میافتد تصمیم و اراده نظام است و لذا نیروهای مسلح از جمله سپاه هم حتماً پشتیبان دیپلماسی هستند که بتوانند اهداف نظام را دنبال کنند و خطوط قرمزی که توسط نظام تعیین شده، توسط سربازان سیاسی ما دنبال میشود.معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا گفت: به موازات مذاکرات، نیروهای مسلح ما دست به ماشه و آمادهاند که هرگونه تهدید احتمالی را جواب بدهند و میدان پشتیبان دیپلماسی است.
آنچه اتفاق میافتد تصمیم و اراده نظام است و لذا نیروهای مسلح از جمله سپاه هم حتماً پشتیبان دیپلماسی هستند که بتوانند اهداف نظام را دنبال کنند و خطوط قرمزی که توسط نظام تعیین شده، توسط سربازان سیاسی ما دنبال میشود و لذا نوعی همافزایی و انسجام را به شکل عمومی در کشور داریم و سپاه هم در این قضیه از تیم مذاکرهکننده به عنوان یک ظرفیت متعلق به نظام حتماً حمایت میکند و پشتیبانی میکند و دست آنها را هم در برابر حریفی که به هر حال به قدرت ما سر میز مذاکره توجه دارد، پر نگه میدارد.به گزارش ایلنا، سردار رسول سناییراد معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوم اردیبهشت سال ۵۸ گفت: واقعیت این است که سپاه با پیروزی انقلاب اسلامی به صورت خودجوش تشکیل شد و با توجه به اینکه اینکه برخی از انقلابها با کودتای داخلی یا مداخله خارجی به سرانجامی نرسیده بود از همین رو سپاه برآمده از دغدغه مردمی بود که برای حفظ و صیانت از انقلاب این تجربه را داشتند؛ لذا اصل پاسداری و سپاه برمیگردد به سال پنجاه و هفت که دو گروه و نهاد مردمی یکی کمیته انقلاب اسلامی و دیگری سپاه بود.این نهاد انقلابی برآمده از مردم در مواجهه با تهدیدات، این هنر را داشت که از تهدیدات فرصتی برای قدرتمند شدن و ایفای نقش و فراهم کردن الزامات آن در عرصههای دفاعی تا فرهنگی بسازد، یعنی مجموعهای که نه تنها قدرت سخت دارد، بلکه قدرت نرم هم دارد و این یکی از ویژگیهای سپاه است.
همانطور که به هر حال روحیه پاسداری در کنار سازمان سپاه، با هم در هویت این سازمان به چشم میخورد. ما نمادی به عنوان روز سپاه در دوم اردیبهشت داریم و هم روز پاسدار را در روز میلاد حضرت سید الشهداء، یعنی سوم شعبان داریم.
گشایشهای دیگری در موضوع رفع فیلترینگ در راه است
وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ در سال جدید گفت: ما در قالب کار کارشناسی با توجه به تأکید رئیسجمهور موضوع گامهای بعدی رفع فیلترینگ را دنبال میکنیم. عرض کردم که امسال شاهد گشایشهایی در این خصوص خواهیم بود. ولی عرض ما بر این است که وقتی میشود با نگاه کارشناسی و با نگاه علمی کار را با گفتمان وفاق پیش برد، نیازی به این جنگ و دعواهایی که بعضی اوقات دیده میشود، نیست. ستار هاشمی وزیر ارتباطات دولت چهاردهم در خصوص پیشرفتهای دولت الکترونیک و برنامه وزارت ارتباطات برای توسعه آن، تصریح کرد: در بحث دولت الکترونیک، ما معمولا بر اساس پنجره واحد گزارش میدهیم.
ما شاهد این هستیم که در شش یا هفت ماه اخیر، عملاً میزان کاربران ما به ۶۲ میلیون رسیده است، در حالی که قبل از آن زیر ۵۵ میلیون کاربر بوده و این موضوع حاکی از این است که مراجعات به پنجره واحد خدمات دولت هوشمند افزایش قابل ملاحظهای داشته است.وی ادامه داد: ما به یک نکتهای به عنوان آسیبشناسی در بحث دولت الکترونیک رسیدیم که برای ورود، معمولاً مردم وارد پنجره واحد میشوند تا به خدمات خود دسترسی پیدا کنند. برای برخی از دستگاهها اشکالاتی وجود دارد که رفع این اشکالات را طراحی کردیم و انشاءالله فکر میکنم خبرش را در روزهای آینده در قالب یک نشست رسانهای با حضور ذینفعان انشاءالله به مردم اعلام خواهیم کرد.
هاشمی در رابطه اظهارات اخیر خود مبنی بر اینکه تاکید وزارت ارتباطات بر دوری از سیاستزدگی به معنای فرار از وعده رفع فیلترینگ نخواهد بود، عنوان کرد: نه؛ چه ارتباطی دارد. اصلاً چنین بحثی نیست. اساساً و اصولاً نگاه ما بر این است که گفتیم بحثهای مرتبط با آثار و آسیبهای محدودسازی را داشتهایم و این با نگاه کارشناسی هم قابل دفاع است. لذا ما در قالب کار کارشناسی با توجه به تأکید رئیسجمهور این موضوع را دنبال میکنیم.
عرض کردم که امسال انشاءالله شاهد گشایشهایی در این خصوص خواهیم بود. ولی عرض ما بر این است که وقتی میشود با نگاه کارشناسی و با نگاه علمی کار را با گفتمان وفاق پیش برد، نیازی به جنگ و دعواهایی که بعضی اوقات دیده میشود، نیست.