آقايان مسعود روغنی زنجانى،رییس سابق سازمان برنامه و بودجه و دكتر محمد طبيبيان، اقتصاددان آمدند؛ با ذكر چندين مورد از مشكلات اقتصادى، پيشنهادهایی براى حل مشكلات داشتند. از ضعف مديريت دولت و عدم اعتماد سرمايهگذاران و كمى نقدينگى صنعتگران، به عنوان نمونهاى از مشكلات ياد كردند.آقاى زنجانى، از فشار بازرسىها روى مراكز و مديران انتقاد داشت. به عنوان نمونه، از چندين بازرسى از دفتر رهبرى و بازرسىويژه ریيسجمهور و سازمان بازرسىكل كشور، در مورد حقالزحمهاى كه شركت مس زنجان به او داده، ياد كرد. آقاى يوگنى پريماكف، نخستوزير سابق روسيه و رهبر حزب ميهن، با جمعى از نمايندگان مجلس دوما آمدند.
دربارة ضرورت همكارى بيشتر ايران در مسایل خزر و افغانستان و... مذاكره شد. گفت، مردم روسيه شما را بنيانگذار روابط ايران و روسيه مىدانند و مشكلات اقتصادى روسيه با بهبود قيمت نفت، رو به بهبود است، ولى مسأله چچن، زخم كهنه و ماندگارى شده و خطر افغانستان، با وجود طالبان و اُسامه بنلادن، رهبر القاعده، زياد است و وهابىهاى افراطى، براى منطقه و در آسياى ميانه و قفقاز و كوزوو خطرند. دعوت كرد كه به روسيه سفر كنم.
قتل شاه 9 ساله ایران
۲۷ اپريل سال ۶۳۰ ميلادي (هفتم ارديبهشت) اردشير سوم، شاه ۹ ساله ايران از دودمان ساسانيان به طرزي مرموز درگذشت و شهربراز، اِران سپهبد (اِران به كسر الف اول = ايران) ژنرال نامدار ايران و سرداري كه با شكست دادن روميان، سوريه و فلسطين را به قلمرو ايران بازگردانيده بود و صليبي را كه مسيح بر آن ميخكوب شده بود به تيسفون فرستاده بود امور سلطنت را راسا به دست گرفت تا از زوال امپراتوري (ايرانشهر) جلوگيري كند. وي قبلا نايب السلطنه اردشير خردسال بود.
برخي از مورخان نوشته اند که شهربراز اردشير سوم را کشت تا شاه ايران شود.اردشير سوم پسر قباد دوم در هفت سالگي و پس از مرگ ناگهاني و مشكوك پدرش به شاهي رسيده بود و چون كودكي بيش نبود، امور حكومت به دست مقامات وقت و در صدر آنان شهربراز افتاده بود كه با هم سازش و هماهنگي نداشتند و در ميان اين مقامات چند مفسد و بدانديش نيز ديده مي شد كه به قضاوت تاريخ، «در وطندوستي» هم ثابت قدم نبودند و به بقاء ميهن، اهميت زياد نمي دادند. جامعه ايران نيز هر روز طبقاتي تر مي شد و تبعيض بيداد مي كرد. در آن دوره، شهربراز نايب السطنه اردشير خردسال شناخته مي شد.
خودكشي هيتلر پس از ازدواج
۲۹ اپريل ۱۹۴۵ و يك روز پس از آويزان كردن اجساد موسوليني، كلارتا و ديگران و زماني كه ارتش شوروي بيشتر نقاط شهر برلين را به تصرف خود درآورده بود، هيتلر در پناهگاه خود در برلين با «اوا براون» كه بيش از يك دهه معشوقه او بود قرارداد ازدواج امضاء كرد و چند ساعت بعد، ايندو خودكشي كردند.
«اوا» كه ششم فوريه ۱۹۱۲ به دنيا آمده بود نيز مانند كلارتا در چهارمين دهه حيات خود بود كه جان سپرد. هيتلر هنگام خودكشي ۵۶ ساله و «اوا» ۳۷ ساله بود. آشنايي هيتلر با «اوا» از سال ۱۹۲۹ و زماني كه «اوا» هفده ساله بود و در ساعات فراغت در تاريكخانه سازمان عكاسي حزب نازي كار مي كرد آغاز شده بود. پدر «اوا» كه مدير مدرسه بود با رفت و آمد دخترش با هيتلر موافقت نداشت. هيتلر به خاطر علاقه اي كه به «اوا» داشت تصوير وي را شخصا كشيده و به او داده بود كه باقي مانده است.