در سه ماهه نخست سال 1404 ، 16 هزار و 147 نفر ساعت دوره آموزشی در شرکت گاز استان اصفهان برگزار شده است. ابراهیم محسنی مدیرعامل این شرکت گفت: يكي از مهمترين اهداف و استراتژیک این شرکت ارتقاء قابليت هاي دانشي و مهارتي كاركنان و افزايش رشد علمي آنها به عنوان سرمایههای اصلی شركت است و در سه ماهه نخست سال 1404 ، 16 هزار و 147 نفر ساعت آموزش ویژه کارکنان برگزار شده است. محسنی میانگین اثربخشی دوره های آموزشی را خوب ارزیابی نمود و گفت: در مدت مذکور دوره هایی همچون آشنایی با قراردادهای پایین دستی، سیستم های اعلان حریق و ایستگاه های تقلیل فشار گاز، نظام حکمرانی داده، آشنایی با مقررات مشترکین گاز، پروانه های انجام کار، کارگاه ممیزی داخلی ISO9001 و ISO10002 و بهره برداری و تعمیرات شبکه های فولادی و پلی اتیلن در سطح شرکت گاز استان اصفهان برگزار گردیده است. وی افزود: سرانه آموزش کارکنان رسمی 12.2 ساعت ، قرارداد مستقیم 4.5 ساعت و سرانه آموزش کارکنان ارکان ثالث برابر با 2.3 ساعت بوده است. مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان افزود: این شرکت با تهیه تقویم آموزشی سالیانه برای تمامی پرسنل و برگزاری دوره های شغلی، بهبود مدیریت، عمومی، فرهنگی و HSE با استفاده از اساتید مجرب، به این مهم دست یافته است.
مدیرعامل شرکت گاز مازندران تاکید کرد
ضرورت رعایت الگوی مصرف آب و برق در فصل تابستان
هژبر جوادی، با توجه به افزایش دمای هوا و مصرف بالای منابع انرژی در فصل تابستان، طی پیامی از خانوادههای کارکنان این شرکت خواست تا با رعایت الگوی صحیح مصرف آب و برق، یاریگر مدیریت منابع کشور باشند. وی با اشاره به مسئولیتپذیری اجتماعی کارکنان شرکت گاز اظهار داشت: همانگونه که کارکنان شرکت گاز در انجام وظایف حرفهای خود در تأمین انرژی پایدار استان، نقش کلیدی دارند، خانوادههای محترم ایشان نیز میتوانند با اصلاح الگوی مصرف در منزل، سهمی مؤثر در حفظ منابع ملی و کاهش فشار بر شبکههای برق و آب ایفا کنند. مدیرعامل شرکت گاز مازندران تأکید کرد: صرفهجویی آگاهانه، نهتنها به پایداری خدمات عمومی در فصل گرما کمک میکند، بلکه الگویی فرهنگی برای نسل آینده خواهد بود. وی از خانوادهها خواست با اقدامات سادهای همچون استفاده بهینه از وسایل سرمایشی، خاموش کردن تجهیزات برقی غیرضروری و کاهش مصرف آب در ساعات اوج مصرف، نقش مؤثری در این زمینه ایفا کنند. جوادی در پایان از همه کارکنان و خانوادههای آنان به عنوان سرمایههای انسانی سازمان خواست تا همواره در خط مقدم فرهنگسازی مصرف بهینه انرژی باشند و الگوی مناسبی برای جامعه پیرامون خود ارائه دهند.