لوگو
1404 سه‌شنبه 10 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/02/08 - شماره 1561
نسخه چاپی
گزارش

کاهش ۵۸ درصدی آمار بینندگان تلویزیونی مراسم اسکار

مراسم نود و سومین دوره جوایز سینمایی اسکار، روز دوشنبه تحت تأثیر بحران جهانی کرونا با دو ماه تأخیر و با شکلی متفاوت از سال‌های گذشته در شهر لس‌آنجلس برگزار شد و در حین برگزاری این جایزه نیز حدس زده می‌شد که با کم بیننده‌ترین مراسم در تاریخ بیش از ۹ دهه جوایز آکادمی روبه‌رو خواهد بود. به عبارتی قول تهیه‌کنندگان مراسم اهدای جوایز اسکار ۲۰۲۱ برای ترتیب دادن یک «برنامه سینمایی» به بدترین شکل ممکن اجرایی شد و آمار بینندگان نود و سومین دوره این مراسم با حدود ۶۰ درصد کاهش به زیر ۱۰ میلیون نفر سقوط کرد.
رقم ۹ میلیون ۸۵۰ هزار بیننده برای نود و سومین دوره مراسم اهدای جوایز اسکار در حالی در کرونازده‌ترین سال تاریخ سینما رقم خورد که سال گذشته مراسم اسکار ۲۳ میلیون و 600 هزار بیننده تلویزیونی داشت. شاید نخستین بار در تاریخ معاصر باشد که این آمار به زیر ۱۰ میلیون نفر سقوط و یک رکورد منفی در کارنامه مدیران آکادمی اسکار ثبت کرده است.
سال گذشته در شرایطی نزدیک ۲۴ میلیون نفر مراسم اهدای جوایز اسکار را تماشا کردند که در یک پدیده تاریخی، فیلم «انگل» از کره جنوبی جوایز اصلی را برد. همان رقم ۲۳ میلیون و 600 هزار میلیون بیننده تلویزیونی بدترین آمار تاریخ برای پخش تلویزیونی مراسم اسکار بود و حالا که تعداد بیننده‌ها با نزدیک ۶۰ درصد کاهش به کمتر از ۱۰ میلیون نفر رسیده، یک ضربه بزرگ به اعتبار آکادمی اسکار وارد آمده است. تعویق زمان اکران بسیاری از فیلم‌های بزرگ هالیوودی و خالی بودن فصل جوایز از نام‌ها و چهره‌های سرشناس، حضور کمتر از ۲۰۰ مهمان در مراسم، نداشتن زرق‌وبرق سال‌های گذشته، انتقال مکان برگزاری مراسم اسکار به یک ایستگاه قطار در لس‌آنجلس و شرکت کردن آنلاین برخی از مهمانان از ترس ویروس کرونا ازجمله دلایل افت کیفیت مراسم و کاهش چشمگیر آمار بینندگان تلویزیونی است.به لطف بسته بودن بسیاری از سینماهای آمریکا در یک سال گذشته، «سرزمین آواره‌ها» در حالی اسکار بهترین فیلم را برد که فقط دو میلیون دلار درآمد از اکران عمومی داشت؛ کم‌فروش‌ترین فیلم برنده اسکار در چند دهه اخیر. ضمن اینکه بیش از ۳۵ درصد مردم آمریکا تا شب پیش از برگزار شدن مراسم اسکار حتی نام «سرزمین آواره‌ها» را نشنیده بودند، چه برسد به تماشای آن در سینماها. همچنین به هم زدن ترتیب اهدای جوایز هم یکی از نکته‌های منفی مراسم امسال اسکار بود. درحالی‌که هرسال جایزه بهترین فیلم در لحظه آخر اهدا می‌شد، سازمان دهندگان مراسم تصمیم گرفتند جایزه بهترین بازیگر مرد را به‌ردیف آخر ببرند. درواقع برگزارکنندگان مراسم اسکار از محتوای درون پاکت‌های اعلام برندگان مطلع نیستند و ازآنجاکه تصور می‌کردند «چادویک بوزمن» بازیگر درگذشته آمریکایی به‌احتمال بسیار زیاد برنده شاخه بهترین بازیگر مرد است تصمیم گرفته بودند نام او به‌عنوان آخرین برنده شب اعطای جوایز از پاکت خارج شود تا پایان‌بخش مراسم اسکار ۲۰۲۱ ادای احترامی به این بازیگر فقید باشد، اما برخلاف قریب به‌اتفاق پیش‌بینی‌ها «آنتونی هاپکینز» ۸۳ ساله که در مراسم نیز حضور نداشت برای بازی در فیلم «پدر» موفق به کسب دومین جایزه اسکار خود شد و «واکین فینیکس» به نیابت از او این جایزه را دریافت کرد. به این ترتیب مراسم بدون سخنرانی پایانی به ناگهانی‌ترین شکل ممکن پایان یافت و همین هم در سرخورده شدن بینندگان تلویزیونی تأثیر داشت.
آکادمی اسکار این فرصت را داشت تا تغییراتی اساسی در نحوه برگزاری جوایز امسال ایجاد کند، اما از این فرصت به‌خوبی استفاده نکرد و این مراسم 4 ساعته و کسل‌کننده با نقاط ضعفی همراه بود که از آن جمله می‌توان به عدم پخش کلیپ مرتبط با نامزدها در اکثر شاخه اشاره کرد.
کاهش تقریباً ۶۰ درصدی آمار بینندگان تلویزیونی مراسم اهدای جوایز اسکار ۲۰۲۱ در حالی رقم خورد که امسال دیگر برنامه‌های مشابه هم‌چنین پدیده‌ای را تجربه کرده بودند؛ ۶۰ درصد کاهش در تعداد بیننده‌های مراسم گلدن گلوب و افت ۵۳ درصدی در آمار بینندگان تلویزیونی مراسم امی.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ایران رتبه آخر!
  • تأثیر FATF بر بلوکه شدن پول‌های ایران
  • کاهش 3 درصدی قیمت مسکن در فروردین نسبت به اسفند 99
  • کاهش ۵۸ درصدی آمار بینندگان تلویزیونی مراسم اسکار
  • پس‌لرزه یک فایل صوتی
  • چه کسانی از انتشار فایل صوتی سخنان ظریف، سود می‌برند؟
  • پیامدهای سیاسی پاندمی کرونا برای جهان
  • واکسیناسیون پولی غیراخلاقی و خلاف قانون اساسی است
  • تاثیر تراژدی کرونای هند بر قیمت جهانی نفت
  • برنده رقابت آمریکا و چین چه کسی است؟
  • اسکوچیچ هفته آینده به کیش می‌رود
  • نامه‌ پرسپولیس به وزارت بهداشت
  • ریاض محرز: ما مسی و رونالدو نداریم
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.