لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/02/27 - شماره 1573
نسخه چاپی

خبرنامه

مدیر مهندسی نورد شرکت:
تولید ۲۰ هزار تن ریل 
از ابتدای اسفندماه تاکنون 
در ذوب‌آهن اصفهان
ذوب‌آهن اصفهان که تنها تولیدکننده ریل کشور است از اسفندماه ۹۹ تاکنون موفق شده ۲۰ هزار تن ریل تولید کند. از این مقدار ریل ۱۰ هزار تن آن در اسفندماه ۹۹ تولید شد که یک رکورد در تولید ریل محسوب می‌شود.
محمدامین یوسف زاده مدیر مهندسی نورد ذوب‌آهن اصفهان بابیان این خبر گفت: عمده ۲۰ هزار تن ریل تولیدشده در ذوب‌آهن اصفهان از نوع ۶۰E۱ است که مخصوص خطوط پرسرعت هست و به سفارش راه‌آهن جمهوری اسلامی تولیدشده است.
وی افزود: در شرایط کنونی این شرکت تمام ریل موردنیاز کشور را تولید می‌کند و برنامه‌هایی برای صادرات نیز دارد.
شایان‌ذکر است ذوب‌آهن اصفهان تنها تولیدکننده ریل در منطقه من‌ها (خاورمیانه و شمال آفریقا) است که نخستین محموله ریل تولیدی آن در پروژه ریلی بستان‌آباد-تبریز استفاده شد و در پی آن در دیگر پروژه‌های ساخت راه‌آهن کشور ازجمله در راه‌آهن‌های چابهار- زاهدان، میانه - اردبیل، همدان - سنندج و رشت - کاسپین از این محصول باارزش افزوده بالا استفاده‌شده است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ۱۴ میلیون نفر تا تیر واکسن می‌زنند
  • کرونا جان ۳۰۳ نفر دیگر را گرفت
  • چاق‌ها و لاغرها در پهنه ایران‌زمین
  • خبرنامه
  • تأیید صلاحیت ۵ عضو شورای شهر تهران
  • افزایش 26 تا 40 درصدی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.