لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/03/24 - شماره 1590
نسخه چاپی

پوتین محور گفتگوهایش با بایدن را اعلام کرد

رئیس‌جمهوری روسیه در واکنش به موج جدید حملات باج‌خواهی در سراسر آمریکا تاکید کرد که در صورت اقدام متقابل واشنگتن، مسکو آماده است تا مجرمان سایبری را تحویل بدهد. نشست میان روسای جمهوری آمریکا و روسیه در تاریخ ۱۶ ژوئن به میزبانی ژنو در سوئیس برگزار می‌شود و این اولین نشست آنها از زمان روی کار آمدن جو بایدن در ژانویه است. درگیری‌های منطقه‌ای در سوریه و لیبی، تهدیدات امنیتی جهانی و مسائل محیط زیستی احتمالا در دستورکار باشد. همچنین موج حملات اخیر باج‌خواهی در سراسر آمریکا احتمالا در جریان این گفتگو مطرح شود، چرا که مقامهای آمریکایی بارها مدعی شدند که برخی از هکرهای عامل آن ساکن روسیه هستند. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در واکنش به این مساله تاکید کرد که در صورت اقدام متقابل واشنگتن، مسکو آماده است تا مجرمان سایبری را تحویل بدهد.
پوتین تاکید کرد: چنانچه ما روی استرداد این مجرمان توافق کنیم، بعد روسیه قطعا این کار را انجام میدهد اما این تنها در صورتی است که طرف دیگر که در اینجا موضوع صحبت ما ایالات متحده است، با انجام این کار موافقت کند و مجرمان مشابه را به فدراسیون روسیه تحویل دهد. رئیس جمهوری روسیه همچنین تاکید کرد که طیفی از مسائل جهانی هست که مسکو و واشنگتن باید همکاری داشته باشند و تاکید کرد طرفین به احیای گفتگوهای مستقیم نیاز دارند.
او گفت که تحولات سوریه و لیبی در دیدار آنها در ژنو مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد. او تاکید کرد: موضوع درگیری‌های منطقه‌ای ، یعنی سوریه و لیبی و همچنین مسائل مربوط به حفاظت از محیط زیست و موضوعاتی از ماهیت جهانی بحث خواهد شد. رهبر کرملین گفت: پیش از مراسم‌های عالی رتبه، طرفین همواره تلاش دارند تا از لفاظی‌های منفی بکاهند تا یک جو مناسب برای کار فراهم کنند. چیز خاصی در اینجا نیست و من خودم را با هیچ چیز گمراه نمیکنم. یک رویکرد حرفه‌ای وجود دارد. او همزمان گفت که تصمیم آمریکا در زمینه موافقت با تمدید استارت جدید "یک گام حرفه‌ای" بود. پوتین تاکید کرد: دولت جدید به رهبری رئیس جمهور جو بایدن، در ابتدا پیمان استارت جدید را تمدید کرد. فکر میکنم این گام خیلی مهمی است... از طرف رئیس جمهور بایدن، البته این از حرفه‌ای گرایی حکایت دارد. خبرگزاری اینترفکس هم امروز یکشنبه به نقل از پوتین گزارش داد، رئیس جمهوری روسیه انتظار دارد که نشست با بایدن به ایجاد گفتگو میان دو کشور کمک و تماس‌های شخصی را احیا کند.رئیس جمهوری روسیه در خصوص توافق استرداد مجرمان گفت همه این توافق‌ها در اسناد بین دولتی مربوطه تنظیم شده است. او گفت: بنابراین در این اسناد، توافقنامه‌ها و معاهدات طرفین تعهدات خاصی را به عهده میگیرند. آنها اکثراً برابر هستند. هر دو طرف تعهدات مشابهی را تقبل میکنند.رئیس جمهوری روسیه همچنین ابراز امیدواری کرد که نشست با پوتین شرایطی را برای رایزنی‌های بیشتر روی ثبات هسته‌ای استراتژیک فراهم کند. پوتین گفت: امید زیادی دارم که یک نشست حضوری، دست‌کم شرایطی برای رایزنی در مورد این مسائل را فراهم کند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • دلایل رد صلاحیتم را اعلام کنید
  • رویارویی همتی با رییسی
  • قهر را کنار بگذارید به فهرست جمهور رأی دهید
  • مسائل اجتماعی حلقه مفقوده برنامه های کاندیدای ریاست جمهوری
  • افزایش قیمت بنزین با تایید سران قوا
  • تحلیل، تفسیر و پیش‌بینی روزنامه گاردین از نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایران
  • تخریب به جای برنامه و راهکار
  • نوشتاری در باب آثار «ایتالو کالوینو»
  • راهکار افزایش تاب‌آوری در ایام کرونا
  • پوتین محور گفتگوهایش با بایدن را اعلام کرد
  • قاتل، قتل فجیع و جنایت بر میت انجام داده است
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.