لوگو
1404 شنبه 14 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/05/06 - شماره 1621
نسخه چاپی

گوشت قرمز و افزایش خطر بیماری قلبی

محققان هشدار می‌دهند خوردن گوشت گاو، گوسفند، خوک و گوشت‌های فرآوری شده، قلب را به دردسر می‌اندازد. به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، در این مطالعه داده‌های تعداد زیادی از تحقیقات شامل بیش از ۱.۴ میلیون نفر که به مدت ۳۰ سال تحت نظر بودند، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد به ازای مصرف هر ۵۰ گرم گوشت گاو، گوسفند و خوک، ریسک بیماری قلبی ۹ درصد افزایش می‌یابد. وضعیت در مورد گوشت‌های فرآوری شده حتی بدتر است، به‌طوری‌که به ازای مصرف هر ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده مانند بیکن، ژامبون یا سوسیس، ریسک بیماری قلبی 18 درصد افزایش یافت. خبر خوب این مطالعه این است که به نظر نمی‌رسد گوشت طیور مانند مرغ و بوقلمون خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • گوشت قرمز و افزایش خطر بیماری قلبی
  • اخبار کوتاه
  • اخبار کوتاه
  • دست‌به‌دست هم برای نابودی محیط‌زیست
  • امکان پیش‌بینی شدت بیماری کرونا در مراحل اولیه
  • کابوس تغییرات آب و هوایی بلای جان انسان‌ها
  • چرا برخی پس از واکسیناسیون کامل به کرونا مبتلا می‌شوند؟
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.