محققان هشدار میدهند خوردن گوشت گاو، گوسفند، خوک و گوشتهای فرآوری شده، قلب را به دردسر میاندازد. به گزارش مهر به نقل از مدیسن نت، در این مطالعه دادههای تعداد زیادی از تحقیقات شامل بیش از ۱.۴ میلیون نفر که به مدت ۳۰ سال تحت نظر بودند، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد به ازای مصرف هر ۵۰ گرم گوشت گاو، گوسفند و خوک، ریسک بیماری قلبی ۹ درصد افزایش مییابد. وضعیت در مورد گوشتهای فرآوری شده حتی بدتر است، بهطوریکه به ازای مصرف هر ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده مانند بیکن، ژامبون یا سوسیس، ریسک بیماری قلبی 18 درصد افزایش یافت. خبر خوب این مطالعه این است که به نظر نمیرسد گوشت طیور مانند مرغ و بوقلمون خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.