لوگو
1404 سه‌شنبه 10 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/06/23 - شماره 1651
نسخه چاپی

اخبار کوتاه

تست خون برای تشخیص ۵۰ نوع سرطان

متخصصان علوم پزشکی در انگلیس از آغاز بزرگ‌ترین مطالعه جهانی با هدف انجام آزمایش خونی برای تشخیص زودهنگام ۵۰ نوع مختلف سرطان خبر دادند. در این آزمایش DNA موجود در خون بیمار بررسی می‌شود تا مشخص شود آیا از سلول‌های سرطانی نشأت گرفته‌اند یا خیر. تشخیص زودهنگام سرطان موجب می‌شود تا شانس زنده ماندن بیمار افزایش پیدا کند. سرویس سلامت همگانی انگلیس اعلام کرده است که قصد دارد از ۱۴۰ هزار داوطلب ثبت‌نام کند تا مشخص شود این آزمایش به‌عنوان یک آزمایش تصادفی چقدر خوب عمل کرده است.

 

تشنج، نشانه ابتلای کودکان به کرونای شدید

محققان دریافتند که تشنج علامت اصلی عفونت شدید کووید ۱۹ در کودکان است. به گزارش مهر به نقل از مدیکال نیوز، محققان همه کودکانی که بین یک مارس تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۰ به بخش‌های اورژانس مراجعه کرده بودند و مبتلابه عفونت کووید ۱۹ بودند را موردبررسی قرار دادند. این مطالعه نشان داد که برخلاف بزرگسالان، تشنج در کودکان زود رخ می‌دهد و ممکن است نشانه اصلی کووید ۱۹ حاد در کودکان باشد. تشنج ممکن است بدون بروز تب حتی در کودکانی که سابقه صرع ندارند و با بیماری شدید همراه نیستند رخ دهد.

 

 

خسارت زلزله قوچان به ۴۲ روستا

زلزله‌ای به شدت ۵.۲ ریشتر ساعت۳۲:۸ دقیقه صبح دیروز (۲۲ شهریور)، روستای دیزادیز، گوگانلو و عمارت از توابع شهرستان قوچان در خراسان رضوی را لرزاند. این زمین‌لرزه در ۳۰ کیلومتری قوچان و ۳۵ کیلومتری چاپشلو رخ داده است. مدیرکل بحران استانداری خراسان‌ رضوی گفت: ۴۲ روستا در شهرستان قوچان متأثر از زلزله صبح دیروز دچار آسیب‌هایی شدند. از این تعداد ۳۵ روستا مربوط به بخش مرکزی و هفت روستا مربوط به بخش آبکوه این شهرستان بوده است. خسارات وارده در حد ریزش برخی دیوارها و یا ایجاد ترک بر روی دیوار ساختمان‌ها بوده است.

 

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ضرورت تزریق واکسن کرونا هر ۶ تا ۹ ماه یک‌بار
  • اخبار کوتاه
  • اخبار کوتاه
  • ارتباط رژیم غذایی با خطر و شدت ابتلا به کرونا
  • تأثیر پیک‌های متعدد کرونا در افزایش خودکشی
  • کدام کشورهای اروپایی به افرادی که سینوفارم زده‌اند، مجوز سفر می‌دهند؟
  • چرا کاهش روند گرمایش زمین ضروری است؟
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.