لوگو
1404 سه‌شنبه 10 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/07/20 - شماره 1668
نسخه چاپی

ورزشی

گاف فدراسیون، علت محرومیت تماشاگران ایرانی

با استناد به اظهارات مسئولان فدراسیون فوتبال ایران، ضوابط مربوط به پروتکل بین‌المللی مسابقات فوتبال که منجر به حضور تماشاگران در ورزشگاه می‌شود، ‌رعایت نشده و همین مساله محرومیت تماشاگران ایرانی در دیدار با کره‌جنوبی را رقم زده است! طبق مقررات تدوین شده برای برگزاری مسابقات فوتبال طی دوران کرونا در دنیا، فدراسیون های فوتبال کشورهای میزبان باید حداقل ۱۴ روز قبل از زمان برگزاری مسابقه، مدارک لازم و توضیحات کامل را به منظور صدور مجوز میزبانی و برگزاری مسابقه با حضور تماشاگران را ارائه کنند. عزیزی خادم ۱۳ مهر به صراحت اعلام کرد که «دیدار تیم‌های ملی فوتبال ایران و کره جنوبی به صورت قطعی با حضور تماشاگران برگزار می‌شود.» این اتفاق در نهایت از سوی فدراسیون فوتبال رد و اعلام شد دیدار تیم ملی برابر کره جنوبی بدون حضورتماشاگر در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود!

اسکوچیچ: به کیفیت خودمان باور داریم

دراگان اسکوچیچ در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل کره جنوبی اظهار کرد: بازی مهمی داریم و انگیزه ما بیشتر از بازی قبل است. کره تیم با نظم و با برنامه ای است اما به کیفیت خودمان باور داریم. جو مثبتی برای تیم فراهم کردیم و بازیکنان با کیفیتی داریم و آماده بازی مقابل کره هستیم. اسکوچیچ در ادامه در خصوص این سوال که هدف وی انجام بازی‌های خوب است یا او تنها به فکر کسب پیروزی در مسابقات است، گفت: نمی دانم چطور باید جواب این سوال را بدهم. ظاهرا ما بازی را مقابل امارات باخته‌ایم که این سوالات از من پرسیده می شود. ما از ۱۰ بازی گذشته حداکثر امتیازات را کسب کرده‌ایم. البته می‌دانم چرا این سوالات پرسیده می شود، شاید خیلی ها علاقه دارند که جایگاه سرمربی تیم ملی را در اختیار داشته باشند و جای من باشند. البته به آنها می گویم زمان مناسبی را برای این موضوع انتخاب نکرده اند.

بیرانوند: برای شکست کره به زمین می‌رویم

علیرضا بیرانوندگفت: همینطور که می‌دانید بازی سخت است. کره نشان داده که همیشه بازی‌های این دو تیم سخت و دشوار بوده است. ایران در ۱۰ بازی گذشته نشان داده که تیم قدرتمندی است و مطمئنیم که فردا برای پیروزی به زمین می‌رویم و می‌خواهیم از حق میزبانی به خوبی استفاده کنیم.وی ادامه داد: همانطور که سرمربی گفت کره تیم قدرتمند و منظمی و و بازیکنان این تیم در لیگ‌های خوب بازی می‌کنند. نقاط ضعف و قوت تیم حریف را آنالیز کردیم و امیدواریم فردا سه امتیاز خوب بگیریم و ان‌شاء‌الله مردم را خوشحال کنیم.دروازه‌بان تیم ملی در مورد کلین شیت‌هایش عنوان کرد: ما یک تیم هستیم و کلین شیت هم برای من به شخصه مهم نیست و همه هدف و تلاش ما کمک به تیم است و کلین شیت هم یک آمار فردی نیست و تیمی است.

بنتو: در مقابل ایران بهترین عملکرد را نشان می دهیم

پائولو بنتو در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل تیم ملی ایران در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر اظهار کرد: ما بازی متفاوتی با یک حریف قدرتمند داریم اما می خواهیم بهترین عملکردمان را داشته باشیم و با احترام به تیم مقابل می خواهیم بهترین نتیجه را بگیریم.او در رابطه با تیم ملی ایران گفت: همانطور که قبلا اشاره کردم ایران بسیار خوب است و بازیکنان عالی دارد و خوب سازماندهی شده است. بازی خوبی می‌شود چون دو تیم بازیکنان خوبی دارند و این چالش خوبی است.  سرمربی کره جنوبی درباره طلسم پیروز نشدن کره مقابل ایران عنوان کرد: تمام تمرکزمان برای فرداست و باید تمام تلاشمان را انجام دهیم. ما به گذشته و طلسم شکست ندادن ایران کاری نداریم و فقط بازی فردا برای ما مهم است. ایران هم این موضوع را می داند و این بازی جدا از بازی‌های گذشته است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • آفرین بر پهلوانان کشتی فرنگی و مربی آنان
  • کاهش ازدواج؛ افزایش تجرد
  • کسب7 مدال طلا در کشتی آزاد و فرنگی نتیجه مدیریت علمی در ورزش است
  • حمایت از آزادی رسانه‌ها
  • اقدام مثبت قوه قضائیه به نفع ممنوع الخروجی ها
  • ریشه‌های فقر در ایران
  • چرا 3 اقتصاددان آمریکایی برنده جایزه نوبل اقتصاد 2021 شدند؟
  • قهر عراقی ها با صندوق رأی
  • از پزشک دهکده تا پزشک غمکده
  • آقا تهرانی:به خاطر طرح صیانت فحش زیاد خوردم
  • ورزشی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.