لوگو
1404 جمعه 13 تير
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/08/25 - شماره 1691
نسخه چاپی

تأثیر رژیم غذایی ضدالتهاب در مبارزه با آلزایمر

التهاب سیستم ایمنی بدن با افزایش سن افزایش می‌یابد و به سلول‌ها آسیب می‌رساند. التهاب واکنش طبیعی بدن به جراحت و عفونت است. زمانی که واکنش التهابی بدن شدید و طولانی باشد، به التهاب مزمن تبدیل می‌شود. التهاب مزمن علاوه بر اختلالات شناختی، احتمال بروز دیابت و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. مطالعات جدید محققان یونانی با بررسی هزار و ۵۹ نفر با میانگین سنی ۷۳ سال نشان می‌دهد، رژیم غذایی ضدالتهابی بهترین راهکار برای مبارزه با اختلال شناختی و آلزایمر است. همچنین مطالعاتی که چندی پیش توسط محققان دانشگاه منچستر صورت گرفت نشان داد واکنش‌های التهابی بدن با مصرف ترکیباتی به نام پلی فنول مرتبط است. پلی فنول یک ترکیب گیاهی است که از بدن در برابر پاتوژن‌های مضر (عوامل بیماری‌زا) محافظت می‌کند. این مطالعه نشان می‌دهد هرچه میزان مصرف میوه‌ها و سبزی‌هایی مانند پیاز، انگور قرمز، زردچوبه، چای سبز و انواع توت بیشتر باشد، التهاب کمتری در بدن دیده می‌شود.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • موفقیت اولیه واکسن آلزایمر
  • خبرکوتاه
  • خبرکوتاه
  • میزان شیوع اعتیاد دانشجویان ایرانی به شبکه‌های اجتماعی
  • راهکار ساده برای جلوگیری از پیری زودرس
  • کشف یک گونه ماهی جدید و نام‌گذاری آن به نام علی دایی
  • سالانه ۳۰۰ هزار نفر در اروپا قربانی آلودگی هوا می‌شوند
  • تأثیر رژیم غذایی ضدالتهاب در مبارزه با آلزایمر
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.