لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/10/20 - شماره 1730
نسخه چاپی

خبرنامه

جایگاه ویژه ارتباط  با همسایگان برای ایران
رئیس جمهور با بیان اینکه تهران برای توسعه روابط با کشورهای همسایه اهمیت ویژه‌ای قائل است، گفت: ایران و ترکمنستان فقط دو کشور همسایه نیستند، بلکه رابطه خویشاوندی با یکدیگر داشته و دو ملت از ارتباط ریشه‌دار و عمیق فرهنگی و تاریخی برخوردار هستند. «سردار بردی محمداف» فرستاده ویژه رئیس جمهور ترکمنستان نیز در این دیدار پس از تقدیم پیام کتبی «قربانقلی بردی محمد اف» و قدردانی از تلاش دولت ایران در چند ماه گذشته برای گسترش و تحکیم روابط با ترکمنستان، اظهارداشت : مصمم هستیم سطح روابط خود را با جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف بویژه گاز، حمل ونقل،‌ اقتصاد، بازرگانی و امور فرهنگی بیش از پیش افزایش دهیم.

کمیسیون تلفیق هفته آینده وارد بررسی جزئیات بودجه ۱۴۰۱ می‌شود
سیدنظام موسوی در گفت وگو با ایسنا در توضیح زمان بررسی جزئیات لایحه بودجه ۱۴۰۱ در کمیسیون تلفیق گفت: براساس اصلاحیه مجلس در ماده ۱۸۲ آیین نامه داخلی، روند بررسی بودجه در مجلس تغییر کرد، طبق مصوبه جدید بعد از تصویب کلیات لایحه، نمایندگان ۱۰ روز فرصت برای ارائه پییشنهادات دارند. وی افزود: با توجه به اینکه بر مبنای آیین نامه قبلی نمایندگان پیشنهادات خود را  مطرح کردند و نزدیک به ۱۰ هزار پیشنهاد می شود، نمایندگان دو روز فرصت دارند که پیشنهادات خود را به کمیسیونهای تخصصی داده و کمیسیونهای تخصصی تا آخر هفته این پیشنهادات را بررسی و به کمیسیون تلفیق می دهند. به گفته موسوی کمیسیون تلفیق ۱۴۰۱ از هفته آینده وارد بررسی جزئیات لایحه بودجه سال آینده می شود.

سیدحسن خمینی: غروب درگذشت آیت‌الله هاشمی‌ برایم از سخت‌ترین روزهاست
حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی با انتشار ویدئویی در صفحه اینستاگرام خود، در یادداشتی با عنوان «یاد روزهای پر درد و غم دی ماه» نوشت:
«در این سالها دی ماه آمیخته به عزا و غم و اندوه است. از شهادت سردار سلیمانی تا کشته های مظلوم تشییع کرمان و جانباختگان عزیز هواپیمای اوکراینی؛ از جانباختگان کشتی سانچی تا داغ حادثه پلاسکو... و یک غم سنگین دیگر که همانا درگذشت فاجعه بار آیت الله هاشمی رفسنجانی است.برای من غروب آن یکشنبه از سخت ترین و سنگین ترین روزهاست؛ وقتی در قم با اخوی علی و یکی دو تن دیگر از دوستان مشغول بررسی نهایی جلد دوم تقریرات علی آقا بودیم و تلفن زنگ زد.خبر مثل پتک فرود آمد... آقای هاشمی دیگر در میان ما نبود! کسی که از روستایی دور دست به امام پیوست و هرگز جز او را ترویج نکرد و تا آخر بر همان عزم و پیمان ماند.
و شد آنچه شد...

تشییع پیکر شهید گمنام در مصلی المهدی "عج " زابل
همزمان با سالگرد شهادت سردار حاج قاسم میرحسینی قائم مقام لشکر ۴۱ ثارالله و یار دیرین سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، صبح یکشنبه ۱۹ دی ماه با حضور سردار فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران، استاندار سیستان و بلوچستان، فرمانداران و ائمه جمعه منطقه سیستان و مردم ولایتمدار این منطقه، پیکر مطهر یکی از شهدای گمنام تازه تفحص شده در منطقه عملیاتی کربلای ۵ در مصلی المهدی "عج " زابل بر دستان مردم شریف سیستان تشییع و جهت خاکسپاری به زاهدان منتقل گردید.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • دولت نقد را نپذیرد ضرر می کند
  • اتوبوس‌خوابی افراد در شأن جمهوری اسلامی نیست
  • مذاکره، صحبت و تعامل با دشمن به معنای تسلیم شدن در مقابل آن نیست
  • یخ رابطه با غرب در حال آب شدن است
  • نقش احتمالی ترکیه در شورش شکست‌خورده قزاقستان
  • خبرنامه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.