لوگو
1404 يکشنبه 21 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/03/21 - شماره 1819
نسخه چاپی

دولت قصد افزایش قیمت بنزین، نان و دارو را ندارد

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در برنامه «صف اول» که با موضوع « ریل گذاری اقتصادی دولت برای ارتقای معیشت مردم» روی آنتن شبکه ۶ سیما رفت، اظهار داشت: شعار اساسی دولت سیزدهم عدالت محوری است که نمونه آن را در حوزه سلامت دیدیم که حدود ۶ میلیون نفر در کشور فاقد بیمه بودند و با همت دولت ۵۲ میلیون نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفتند.
وی افزود: بیان می کنند آزادسازی سواحل چگونه محقق شد که باید بگویم اراده بود و این اراده باعث تحقق آزاد سازی سواحل شد و تحقق بیمه سلامت نیز جزو این دست اراده هاست.
سخنگوی دولت با اشاره به بحث عادلانه‌سازی یارانه‌ها، بیان داشت: چندین سال بود که در توزیع یارانه ها بی مدیریتی و بی برنامگی وجود داشت و دولت سعی کرد تا این اصلاحات را انجام دهد تا توزیع یارانه ها به صورت عادلانه پرداخت شود و تاکید می‌کنم ارز دارو و نان حذف نخواهد شد و دولت هیچ قصدی برای افزایش بنزین، نان و دارو ندارد.بهادری جهرمی گفت: کالا برگ به صورت غیر رسمی در چند استان کشور درحال اجرایی شدن است و تا نهایی نشود یارانه‌ها به همین صورت پرداخت خواهد شد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • دولت قصد افزایش قیمت بنزین، نان و دارو را ندارد
  • رهبری معنوی جریان اصلاحات قابل استعفا نیست
  • فرصت سوزی دیپلماسی با سیاست همه یا هیچ
  • محمود واعظی: دولت هرچه زودتر ترمز دستی گرانی‌ها را بکشد
  • فقر و زوال دیپلماسی
  • خبرنامه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.