مدیرعامل شرکت تعاونی فرآوری روغن و دانههای روغنی اظهار داشت: افزایش قیمت این محصول باعث شد میزان تقاضا برای خرید روغن حدود 30 تا 40 درصد کاهش پیدا کند. در حال حاضر مصرفکنندگان از ذخایر خانگی استفاده میکنند ازاینرو ممکن است تا 2 ماه برای تأمین نیاز به بازار مراجعه نکنند. علیرضا شرفی مدیرعامل شرکت تعاونی فرآوری روغن و دانههای روغنی در گفتوگو با ایلنا بابیان اینکه در بحث تأمین روغن چالشی نداریم، گفت: فروشگاههای زنجیرهای و واحدهای صنفی مملو از روغن هستند و برخی از مشاهدات میدانی حاکی از این مهم است که عرضهکنندگان برای فروش این محصول تخفیفهایی برای خریداران در نظر گرفتهاند. این فعال اقتصادی با اشاره به لزوم مصرف روغن به میزان نیاز، افزود: مصرف سرانه روغن با احتساب روغن مصرفشده در کیک و کلوچه حدود 18.5 کیلوست. وی در پاسخ به این پرسش که بعد از اصلاح نظام یارانهای و افزایش نرخ روغن میزان تقاضا برای خرید روغنهای جامد افزایش پیدا کرد آیا سلامت این نوع روغن را تائید میکنید؟ گفت: پالایش روغن در یک فرآیند انجام میشود و همه مراحل تصفیه روغن تحت نظر سازمان غذا و دارو است و در پروسه تولید همه استانداردها رعایت و تولیدکنندگان مطابق با آن جلو میروند. همچنین در این رابطه منصور عالی پور رئیس اتحادیه سراسر فروشگاههای زنجیرهای گفت: میزان تولید از مصرف پیشی گرفته است. این فعال صنفی ادامه داد: بعد از اصلاح نظام یارانهای و تغییر قیمت این محصول، توان خرید روغن از سوی مصرفکنندگان تقلیل پیدا کرد ازاینرو میزان تقاضا برای خرید آن کاهشی شد.