لوگو
1404 دوشنبه 22 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/07/11 - شماره 1892
نسخه چاپی

رژیم غذایی پرچرب و افزایش احتمال ابتلا به سرطان

یک مطالعه جدید به بررسی ارتباط بین چربی موجود در رژیم غذایی و سطح اکسید نیتریک در آن می‌پردازد که سطوح بالای آن با ایجاد التهاب مرتبط است. التهاب به‌نوبه خود، با ابتلا به سرطان ارتباط دارد. محققان آمریکایی پس از آزمایش بر موش‌ها دریافتند که ارتباطی بین افزایش سطح اکسید نیتریک در عضوی که تومورها در آن رشد می‌کنند و رژیم غذایی پرچرب وجود دارد. چنین ارتباطی بین رژیم‌های غذایی پرچرب و سرطان می‌تواند منجر به پیشرفت‌هایی در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان این بیماری شود. محققان به‌صورت بصری سطوح بالاتر اکسید نیتریک را در موش‌هایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند در مقایسه با موش‌هایی که رژیم غذایی کم‌چربی داشتند، تائید کردند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • رژیم غذایی پرچرب و افزایش احتمال ابتلا به سرطان
  • خبر کوتاه
  • خبر کوتاه
  • راز افزایش طول عمر
  • 7 خوراکی‌ مفید برای کاهش وزن
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.