لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/02/25 - شماره 2033
نسخه چاپی

دریچه

5 کشور عربی در 10 رتبه نخست بیشترین ذخایر نفتی جهان
5 کشور عربی در بین 10 کشور نخست دارای بیشترین ذخایر نفتی در سطح جهان جای دارند.پایگاه خبری «الخلیج آنلاین»، در گزارشی به نقل از رسانه های غربی اعلام کرد که عربستان سعودی در رتبه دوم جهان و رتبه نخست ذخایر نفتی کشورهای شورای همکاری با 258.6 میلیارد بشکه قرار دارد.کویت با 101.5 میلیارد بشکه در جایگاه دوم کشورهای شورای همکاری و ششم جهان قرار دارد و امارات با 97.8 میلیارد بشکه در جایگاه سوم کشورهای شورای همکاری و هفتم جهان قرار دارد.همچنین عراق با 145 میلیارد بشکه در رتبه پنجم جهان و رتبه دوم کشورهای عربی قرار گرفت.لیبی با 48.3 میلیارد بشکه در جایگاه نهم جهان و پنجم کشورهای عربی قرار گرفت.یک روزنامه نیجریه ای هم گفت که از سال 2005 تا 2015 ونزوئلا از رتبه پنجم به رتبه نخست جهان دست پیدا کرده است و با اکتشافات نفتی جدید خود هم اکنون 303.8 میلیارد بشکه نفت دارد.ایران با 208.6 میلیارد بشکه در جایگاه سوم جهان و کانادا با 170.3 میلیارد بشکه در جایگاه چهارم، روسیه با 80 میلیارد بشکه در جایگاه هشتم و امریکا با 47.1 میلیارد بشکه در جایگاه آخر قرار دارند.

آتش‌بس  بین اسرائیل و جهاد اسلامی 
بی بی سی: برخی منابع فلسطینی نزدیک به مذاکرات میان نیروهای فلسطینی و اسرائیل که با میانجیگری دولت مصر انجام می‌شود  گفته‌اند که جهاد اسلامی و اسرائیل با آتش بس در نوار غزه موافقت کرده‌اند.قرار است این آتش‌بس از ساعت ۲۲ به وقت محلی به اجرا گذاشته شود.پیش از این دو طرف نتوانسته بودند به آتش‌بس دست پیدا کنند و اسرائیل خواستار پایان موشک‌پرانی جهاد اسلامی شده بود.از پنج روز پیش گروه شبه نظامی جهاد اسلامی بیش از هزار موشک به سمت اسرائیل شلیک کرده است.گروه جهاد اسلامی روز گذشته اعلام کرد تا زمانی که اسرائیل از هدف قرار دادن رهبران این گروه دست برندارد، پرتاب موشک را متوقف نخواهد کرد.پیشترنیروی هوایی اسرائیل از انجام حملات جدیدی به غزه خبر داد.ارتش اسرائیل اعلام کرد که پست‌های فرماندهی و محل‌های پرتاب راکت‌های شبه نظامیان جهاد اسلامی فلسطین هدف قرارداده است.شش فرمانده جهاد اسلامی در میان دست کم ۳۳ فلسطینی کشته شده دور جدید درگیری‌ها هستند. یک اسرائیلی هم در خشونت‌های پنج روز گذشته کشته شده است.

سازمان ملل متحد: 
200 هزار سودانی کشورشان را ترک کرده‌اند
کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد از خروج 200 هزار نفر از سودان به دلیل ادامه ناامنی‌ها در این کشور خبر داد.اولگا سارادو، سخنگوی کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد امروز جمعه در یک نشست خبری اظهارداشت: به دلیل ادامه درگیری‌ها بین ارتش سودان و نیروهای شتیبانی سریع سودان از 15 آوریل تا کنون حدود 200 هزار نفر این کشور را ترک کرده‌اند.وی افزود: چهار هفته از درگیری‌ها در سودان سپری شده و هر روز تعداد بیشتری از مردم برای پناه به جای امن از این کشور خارج می‌شوند.سارادو با بیان اینکه صدها هزار نفر در داخل سودان آواره شده‌اند، گفت: بسیاری از مردم این کشور در خانه‌های خود حبس شده‌اند و نمی‌توانند نیازهای اولیه خود را تامین کنند.وی تاکید کرد: ادامه این وضعیت اضطراری در سودان چالش برانگیز و پرهزینه است.گفتنی است که درگیری‌ها میان ارتش سودان و نیروهای پشتیبانی سریع در 15 آوریل گذشته آغاز شد. تاکنون 7 بار آتش‌بس اعلام شده اما طرفین به‌طور مداوم آن را نقض می‌کنند.بر اساس آخرین آمار سازمان ملل و سندیکای پزشکان سودان، تعداد قربانیان این درگیری‌ها به 604 نفر و شمار مجروحان نیز به 5127 نفر رسیده است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • ادعای زلنسکی: ایران بیش از هزار پهپاد و سلاح دیگر به روسیه فروخته است
  • بهبود روابط با کشورها قاعده کار وزارت خارجه است
  • غرب عمران خان را از قدرت ساقط کرد
  • انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی ترکیه؛ «اردوغان» و «قلیچداراوغلو» رای خود را به صندوق انداختند
  • خبرنامه
  • دریچه
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.