لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1400/03/18 - شماره 1586
نسخه چاپی

اخبار

لغو روادید گروهی بین ایران و روسیه
برنامه اجرایی موافقت‌نامه «لغو روادید گروهی گردشگری» بین ایران و روسیه امضا شد. موافقت‌نامه لغو روادید گروهی شهروندان ایرانی و روسی در فروردین‌ماه سال ۱۳۹۶ (۲۰۱۷) به امضای دولت‌های جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه رسیده بود که دیروز (دوشنبه ۱۷ خردادماه ۱۴۰۰) و در پی سفر علی‌اصغر مونسان وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی به مسکو، برنامه اجرایی این موافقت‌نامه امضا شد. اعتبار زمانی اجرای این تفاهم‌نامه تا ۲۰۲۳ تعیین‌شده است. بر این اساس شهروندان دو کشور به‌صورت گروهی از ۵ تا ۵۰ نفر از طریق آژانس مسافرتی و بدون ویزا می‌توانند به ایران و روسیه سفر کنند. ازجمله بندهای برنامه اجرایی این تفاهم‌نامه که به امضای مشترک علی‌اصغر مونسان و خانم زارینا دراگوزووا رئیس آژانس فدرال گردشگری روسیه رسیده، توسعه همکاری‌های بلندمدت سودآور متقابل میان شرکت‌های گردشگری ایران و فدراسیون روسیه، توسعه همکاری‌های درون‌منطقه‌ای در حوزه گردشگری، تبادل اطلاعات مربوط به ارزیابی میزان پیشرفت در اجرای موافقت‌نامه و نیز تبادل منظم اطلاعات مربوط به امنیت گردشگران در قلمرو دو کشور است. این موافقت‌نامه یک معاهده بین‌المللی محسوب نمی‌شود و برای هیچ‌یک از طرف‌ها تعهد و حقی را که بر اساس قوانین بین‌المللی باشد، ایجاد نمی‌کند و اجرای آن باید مطابق با مقررات دو کشور باشد. طبق اعلام قبلی مسئولان میراث فرهنگی و گردشگری قرار بود این برنامه اجرایی در سال ۲۰۱۸ امضا شود که تاکنون به تأخیر افتاده بود. وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سال گذشته از امضای برنامه اجرایی این تفاهم‌نامه خبر داده بود که به دلیل تشدید ویروس کرونا، روسیه امضای این برنامه را بار دیگر به تأخیر انداخت.
مصطفی کیایی در بیمارستان بستری شد
مصطفی کیایی کارگردان سینما این روزها به دلیل ابتلا به بیماری کرونا، در بیمارستان نیکان تهران بستری است. کیایی در گفتگو با مهر، ضمن تأیید این خبر با اشاره به اینکه ۳ روز پیش به دلیل ابتلا به کرونا بستری‌شده است، گفت: به دلیل درگیری ریه‌ام به ویروس کرونا در این بیمارستان بستری‌ شده‌ام، البته پزشکان گفته‌اند اگر شرایط به‌خوبی پیش رود تا آخر هفته مرخص خواهم شد. خوشبختانه با تلاش و همراهی کادر درمان بیمارستان نیکان روند بهبود به‌خوبی پیش می‌رود. مصطفی کیایی آخرین پروژه سینمایی خود بانام «مطرب» را در سال ۹۸ روی پرده سینما برد، وی همچنین چندی پیش اولین سریال شبکه نمایش خانگی خود بانام «هم‌گناه» را روانه پلتفرم‌ها کرده است.
آیا اکران «بتمن» به تعویق می‌افتد؟
طرفداران سینمای ابرقهرمانی ممکن است ناچار شوند برای تماشای فیلم «بتمن» روی پرده سینماها کمی بیشتر صبر کنند. بنابر یک گزارش غیررسمی، قرار است برای این فیلم ابرقهرمانی که فیلم‌برداری آن پیش‌تر چند باری به دلیل شیوع کرونا متوقف‌شده بود، تاریخ اکران جدیدی اعلام شود، زیرا استودیو فیلم‌سازی برادران وارنر از فیلم ساخته‌شده راضی نیست. این شایعه از سوی یکی از کاربران سایت «ردیت» به نام دیکتور ون دومکاک مطرح شد. وی در پستی نوشت: یکی از دوستانم برای استودیو مارول کار می‌کند و همچنین به‌تازگی از کسی که می‌گفت جزء عوامل فیلم بتمن است، شنیدم این فیلم فوق‌العاده است، اما دست‌اندرکاران برادران وارنر به دلایل احمقانه از آن راضی نیستند. دومکاک در ادامه مدعی شد احتمالاً اکران بتمن به سال ۲۰۲۳ میلادی موکول خواهد شد. یک منبع آگاه به او گفته است که تهیه‌کنندگان این فیلم تجاری به فکر فیلم‌برداری و ضبط دوباره برخی از صحنه‌ها هستند هرچند این کار به معنای افزایش هزینه‌های تولید است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • پیامدهای برگزاری کنسرت با قیمت‌های نجومی در کیش!
  • احمد مسجدجامعی: سینما بزرگ‌تر از سیاست است
  • درگذشت مدیرعامل موزه موسیقی براثر عوارض کرونا
  • اخبار
  • دنیا بدون شاعر دیوانه دنیا نیست
  • مرضیه برومند: نسل من آرمان داشت، چیزی که بچه‌های امروز ندارند
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.