پژوهشگران «دانشگاه پکینگ» چین، آزمایشهای جدیدی انجام دادهاند تا دریابند که آیا نوشیدن چای ممکن است به بهبود عملکرد در کارهای خلاقانه بیانجامد یا خیر. به گزارش ایسنا و به نقل از دیلیمیل، یافتههای این پژوهش نشان میدهند که نوشیدن چای برحسب عادت، ممکن است مزایای شناختی و همچنین مزایایی برای سلامتی به همراه داشته باشد که به داشتن عمر طولانیتر کمک میکنند. دکتر «لی وانگ»، سرپرست این پژوهش گفت: «یافتههای ما نشان میدهند که چای میتواند به بهبود عملکرد ذهن در مواجهه با یک کار بسیار چالشبرانگیز کمک کند. همچنین این نوشیدنی به مردم امکان میدهد تا کار خود را بدون خستگی ادامه دهند. پژوهش ما نشان میدهد افرادی که برحسب عادت چای مینوشند، نسبت به افرادی که گاهی از آن استفاده میکنند، از مزایای شناختی بیشتری برخوردار میشوند.» پژوهشگران در این پروژه، ۱۰۰ نفر را به کار گرفتند و از آنها خواستند تا وظایفی مرتبط با تکمیل کردن کلمات انجام دهند یا معماهایی را حل کنند که درجات گوناگونی از دشواری برای آنها تعیین شده بود. ابتدا به هر شخص، یک فنجان آب و یا یک فنجان حاوی چای سیاه کیسهای داده شد که هر دو تا دمای ۴۲ درجه سلسیوس گرم شده بودند. پژوهشگران دریافتند افرادی که چای نوشیده بودند، هنگام انجام دادن یک کار خلاقانه با دشواری بالا، عملکرد بهتری نسبت به افرادی که آب نوشیده بودند، داشتند. باوجوداین، پژوهشگران دریافتند که مزایای یک فنجان چای زمانی مهم است که چالش موجود از سطح دشواری کمتری برخوردار باشد. علاوه بر این مشخص شد همانطور که شرکتکنندگان به نیمه پایانی آزمایشهای خود نزدیک میشوند، چای با حل شدن مداوم مشکلات، ارتباط بیشتری پیدا میکند. بهعلاوه، پژوهشگران دریافتند که شرکتکنندگان گروه چای، شادتر هستند و علاقه بیشتری به کار نشان میدهند.