لوگو
1404 جمعه 19 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/03/28 - شماره 1824
نسخه چاپی

کدام سبزیجات در صورت پخته‌ شدن، مغذی‌تر هستند؟

خام‌گیاه‌خواری یک سبک غذایی نسبتاً جدید است و طرفداران این رژیم بر این باورند که هرچه غذا کمتر فرآوری شود، سالم‌تر است. بااین‌حال همه غذاها وقتی خام مصرف‌ شوند، مغذی‌تر نیستند. به‌ نوشته نشریه «مدیکال‌ اکسپرس» درواقع برخی از سبزیجات در صورت پخته‌ شدن، مغذی‌تر هستند. ازجمله این سبزیجات می‌توان به مارچوبه، قارچ، اسفناج، گوجه‌فرنگی، هویج، فلفل دلمه‌ای و کلم‌پیچ اشاره کرد. بنابر گزارش دویچه وله، برای همه سبزیجات دمای بالاتر، زمان پخت طولانی‌تر و مقادیر بیشتر آب باعث از بین‌ رفتن مواد مغذی بیشتر می‌شود. ویتامین‌های محلول در آب (ویتامین C و بسیاری از ویتامین‌های B) ناپایدارترین مواد مغذی هنگام پخت‌وپز هستند، زیرا از سبزیجات خارج می‌شوند؛ بنابراین از خیساندن آن‌ها در آب خودداری کنید، هنگام پخت‌وپز از کمترین مقدار آب استفاده کنید و از روش‌های دیگر پخت مانند بخارپز یا کباب کردن استفاده کنید.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • کدام سبزیجات در صورت پخته‌ شدن، مغذی‌تر هستند؟
  • خبر کوتاه
  • خبر کوتاه
  • درگذشت اولین «آدم آهنی» جهان
  • حال ناخوش نقطه پایانی «زاینده‌رود»
  • پشت پرده جشن تولد مرگبار
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.