یک مطالعه جدید به بررسی ارتباط بین چربی موجود در رژیم غذایی و سطح اکسید نیتریک در آن میپردازد که سطوح بالای آن با ایجاد التهاب مرتبط است. التهاب بهنوبه خود، با ابتلا به سرطان ارتباط دارد. محققان آمریکایی پس از آزمایش بر موشها دریافتند که ارتباطی بین افزایش سطح اکسید نیتریک در عضوی که تومورها در آن رشد میکنند و رژیم غذایی پرچرب وجود دارد. چنین ارتباطی بین رژیمهای غذایی پرچرب و سرطان میتواند منجر به پیشرفتهایی در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان این بیماری شود. محققان بهصورت بصری سطوح بالاتر اکسید نیتریک را در موشهایی که رژیم غذایی پرچرب داشتند در مقایسه با موشهایی که رژیم غذایی کمچربی داشتند، تائید کردند.