دلار در کانال ۴۲ هزار تومان
قیمت دلار در بازار آزاد، دیروز به ۵۰،۲۸۰ (پنجاه هزار و دویست و هشتاد) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش ۰.۱۴ درصدی داشته است. همچنین دلار مبادلهای با افزایش ۰.۲۱ درصدی نسبت به روز دوشنبه، ۴۲،۲۵۷ (چهل و دو هزار و دویست و پنجاه و هفت) تومان معامله شد. یورو در بازار آزاد، دیروز به ۵۴،۶۳۸ (پنجاه و چهار هزار و ششصد و سی و هشت) تومان رسید که نسبت به روز دوشنبه، کاهش ۰.۱۷ درصدی داشته است. همچنین درهم امارات (حواله) بدون تغییر نسبت به روز قبل، ۱۳،۸۵۰ (سیزده هزار و هشتصد و پنجاه) تومان معامله شد. لیر ترکیه هم ۱،۷۵۰ (یک هزار و هفتصد و پنجاه) تومان قیمت خورد.
سکه ۲۹ میلیون
و ۶۰۰ هزار تومان شد
هر قطعه سکه بهار آزادی طرح جدید دیروز (دوشنبه، ۱۳ آذر ۱۴۰۲) در بازار تهران ۲۹ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان قیمت خورد که در مقایسه با روز گذشته ۵۰ هزار تومان افزایش داشت.
به گزارش ایرنا، سکه بهار آزادی طرح قدیم در مقایسه با روز یکشنبه با ۱۵۰ هزار تومان افزایش قیمت، با نرخ ۲۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان داد و ستد شد. دیروز نیمسکه ۱۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، ربع سکه ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان و سکه گرمی نیز با نرخ پنج میلیون و ۸۵۰ هزار تومان معامله شد. نیمسکه و ربع سکه هر کدام نسبت به روز یکشنبه ۱۵۰ هزار تومان افزایش قیمت داشتند. دیروز هر گرم طلای ۱۸ عیار در بازار طلای تهران ۲ میلیون و ۵۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان داد و ستد شد. بهای هر اُنس طلا نیز در بازارهای جهانی ۲ هزار و ۶۸ دلار بود که در مقایسه با روز یکشنبه چهار دلار کاهش یافت.
راه نجات از آلودگی هوا برقی شدن وسایل نقلیه است
رئیس پژوهشگاه نیرو با تاکید بر اینکه تنها راه برای نجات تهران از آلودگی هوا، برقی شدن است، گفت: اقداماتی برای برقی کردن تهران شروع شده است.
مجید عمیدپور در مراسم افتتاح سیزدهمین کنفرانس بین المللی شبکه های هوشمند انرژی در محل پژوهشگاه نیرو، افزود: اقدامات در زمینه برقی کردن تهران از گذشته شروع شده و پژوهشگاه هم در این باره کارهایی انجام داده است.
وی بر ضرورت هوشمند سازی شبکه برق تاکید کرد و گفت: اقداماتی در این خصوص از سوی وزارت نیرو در حال انجام است.
رئیس پژوهشگاه نیرو گفت: در دنیای امروز بدون حضور عناصر دیجیتال نمیتوان یک کشور پهناور با مسائل گوناگون را مدیریت کرد و راهبری درستی داشته باشیم. برای مدیریت بهتر مسائل باید به سمت هوشمندسازی حرکت کرد.
وی درباره رویکردهای برونرفت از این مسائل به تمرکززدایی از دولت و بخش دولتی اشاره کرد و گفت: تنها راه نجات شهر تهران الکتریکی شدن در سایه تحولات نوآورانه است که در یک برنامه منسجم همه این مسائل قابل اجراست. رئیس پژوهشگاه نیرو ضمن تأکید بر ضرورت توسعه زیرساختهای صنعت برق ادامه داد: قدمهای جدی در این زمینه از سوی وزارت نیرو و شرکتهای مادرتخصصی در دست انجام است.