لوگو
1404 يکشنبه 21 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/10/24 - شماره 2197
نسخه چاپی

مسیر درست آفریقا علیه اسرائیل

 

رشیده طلیب

11 ژانویه 2024

تارنمای ژاکوبین

برگردان و کوتاه سازی علی اصغر شهدی

[email protected]

 

رشیده طلیب در جلسه کنگره در حمایت از پرونده آفریقای جنوبی علیه نسل کشی اسرائیل سخنرانی کرد و تاکید کرد که آمریکا باید کمک مالی به کشتار جمعی در غزه را متوقف کند. متن سخنرانی را بطور کامل در زیر مشاهده می‌کنید.

آقای رئیس، امروز آفریقای جنوبی پرونده علیه دولت اسرائیل در دادگاه بین المللی دادگستری را ارائه خواهد کرد. و من از اعضاء خواستار همراهی برای درج پرونده می‌باشم.

مشاهده افرادی که آپارتاید را در کشور خود شکست دادند و رژیم آپارتاید اسرائیل را به خاطر جنایت نسل کشی‌اش در غزه پاسخگو می‌دانند، فوق العاده قدرتمند است. امروز، من به سخنان قدرتمند نلسون ماندلا فکر می‌کنم: "ما به خوبی می دانیم که آزادی ما بدون آزادی فلسطین ناقص است."

در سه ماه گذشته، نیروهای اسرائیلی بیش از 23350 فلسطینی از جمله بیش از 9600 کودک را کشته‌اند. آن‌ها بیش از 59400 فلسطینی را مجروح کرده‌اند. بیش از 8000 فلسطینی همچنان در زیر آوار ناپدید هستند.

این هفته، وزیر امور خارجه آنتونی بلینکن این پرونده را "بی ارزش" خواند.

بنابراین اجازه دهید مستقیماً از پرونده، که از صفحه پنجاه و نهم شروع می‌شود، «اظهار نیت‌های نسل‌کشی علیه مردم فلسطین توسط مقامات اسرائیلی» را بخوانم، تا بتوانید مستقیماً از زبان مقامات اسرائیلی به زبان خودشان بشنوید، نه از زبان من.

رئیس جمهور آیزاک هرتزوگ گفت: «این یک ملت است که در آنجا مسئول است. این درست نیست، این لفاظی ها در مورد اینکه غیرنظامیان بی اطلاع بوده، درگیر نیستند. مطلقاً درست نیست... و ما تا زمانی که ستون فقرات آنها را نشکنیم بمبارزه خواهیم داد».

او یکی از بسیار مقامات اسرائیلی است که پیام‌هایی را بادست خودش بر روی بمب‌هایی که قرار است بر سر بچه‌های غزه انداخته شود، نوشته است.

نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو به گفته خودش: «مبارزه بین بچه‌های روشنایی و بچه‌های تاریکی، بین بشریت و قانون جنگل» در جریان است. او ادامه می‌دهد: «این نبرد نه تنها نبرد اسرائیل علیه وحشی‌ها، بلکه نبرد تمدن علیه بربریت است».

وزیر دفاع اسرائیل گفت: «محاصره کامل غزه. نه برق، نه غذا، نه آب... . همه چیز بسته است.» ما در حال مبارزه با حیوانات انسانی هستیم.

باز هم نقل قول مستقیم از وزیر دفاع.

او ادامه می‌دهد: «غزه به آنچه قبلاً بوده بازنخواهد گشت. ما همه چیز را حذف خواهیم کرد».

وزیر امنیت ملی اسرائیل - باز هم یکی از مقامات دولت اسرائیل - در مورد کسانی که در غزه زندگی می‌کنند، گفت: "آن‌ها همه تروریست هستند و باید نابود شوند."

وزیر انرژی و زیرساخت اسرائیل گفت: به همه غیرنظامیان غزه دستور داده شده است تا فوراً آنجا را ترک کنند... . آن‌ها تا زمانی که دنیا را ترک نکنند یک قطره آب یا یک باتری دریافت نخواهند کرد».

وزیر میراث اسرائیل گفت: شمال نوار غزه را بعد از انفجارهای متعدد وهموار شدن به گونه‌ای آباد و سرسبز خواهبم ساخت تا چشم نواز گردند. و آن را به همه کسانی که در طول سال‌ها برای غزه جنگیدند، خواهیم بخشید».

وزیر کشاورزی اسرائیل گفت: «ما در حال حاضر در حال توسعه نکبه غزه هستیم».

نایب رئیس کنست گفت: «همه ما یک هدف مشترک داریم، و آن پاک کردن نوار غزه از روی زمین. کسانی که دیگر نتوانند جایگزین شوند».

هماهنگ‌کننده فعالیت‌های دولت رژیم صهیونیستی در این سرزمین‌ها درباره فلسطینی‌های ساکن غزه گفت: «با حیوانات انسان نما نیز بر این اساس برخورد می‌شود».

و یک سرباز ذخیره ارتش اسرائیل گفت: «کسی را پشت سر نگذارید. خاطره آنها را پاک کن آنها، خانواده‌ها، مادران و فرزندانشان را پاک کنید. این حیوانات دیگر نمی‌توانند زندگی کنند... . بگذار بمب بریزند و پاکشان کنند».

آقای رئیس، همانطور که می دانید، می‌خواهم کل پرونده نسل کشی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل را در دیوان بین المللی دادگستری برای ثبت کنگره ارائه کنم.

صرفاً زمانی برای نجات جان انسان‌ها وجود دارد تا دولت اسرائیل را از انجام نسل کشی در غزه باز دارد.

این نهاد و دولت بایدن در این نسل کشی شریک هستند. کنگره باید با دلارهای مالیاتی ما، حمایت مالی نسل کشی مردم فلسطین را متوقف کند.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • وزیر فرهنگ: ایران خانه همه است
  • نقدینگی و تورم بی سابقه/ تامین کسری بودجه و انضباط مالی باعث کاهش تورم و افزایش قدرت خرید افراد جامعه می شود
  • پیامد کوچ پرستاران و پزشکان
  • درگیری انگلیس و آمریکا با حوثی‌ها در دریای سرخ به نفع روسیه است/ روسیه از مشغولیت غربی ها در خاورمیانه خوشحال است
  • پس لرزه بحران دریای سرخ در بازارها
  • تبارشناسی حوثی ها و عملیات آن ها در دریای سرخ
  • نقش نظام بانکی در تخریب اقتصاد
  • مسیر درست آفریقا علیه اسرائیل
  • برد سخت استرالیا در نخستین گام
  • حذف یارانه ۵۰ هزار نفر در دی‌ماه
  • قلعه نویی: تیم ما از نظر روحی و روانی و از نظر فنی بهترین شرایط را دارد
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.