لوگو
1404 يکشنبه 21 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/10/24 - شماره 2197
نسخه چاپی

حذف یارانه ۵۰ هزار نفر در دی‌ماه

برخی اخبار از وجود اختلال در واریز یارانه دی‌ماه شهروندان داشت، اکنون مشخص‌شده، یارانه تعدادی از یارانه حذف‌شده‌اند. سخنگوی سازمان هدفمند سازی یارانه‌ها از حذف یارانه حدود ۵۰ هزار نفر در دی‌ماه حکایت دارد.

حذف یارانه دهک دهم
آذرماه امسال وزارت کار و رفاه اجتماعی از صدک‌بندی افراد برای گرفتن یارانه خبر داد. دهک‌بندی، طبقات جامعه را در ده دهک درآمدی قرار می‌دهد که بر اساس آمار از ده دهک، نه دهک یارانه نقدی دریافت می‌کنند. این در حالی است که در صدک بندی، جامعه بر حسب میزان درآمد و ... به صد گروه تقسیم می‌شود. در این ارتباط عسگریان، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌گوید دست سیاست‌گذار برای حذف یارانه بازتر از قبل می‌شود. طبق قانون، ۷ دهک باید یارانه بگیرند. به گفته وی با اعمال داده‌های جدید، ممکن است تعداد محدودی از خانوارها به دهک دهم بروند و از لیست یارانه حذف شوند و خانوارهای دیگری جای آنها را بگیرند و البته این موضوع، ربطی به الزام قانون برای حذف یارانه ندارد؛ چراکه قانون می‌گوید سه دهک را حذف کنید اما فعلاً این قانون اعمال نمی‌شود. اکنون به نظر می‌رسد یارانه برخی خانوارها حذف‌شده است.

کدام گروه درآمدی یارانه نمی‌گیرند؟
درآمد ماهانه اگر بیش از ۳۵ میلیون تومان باشد، جز صدک بالای جامعه محسوب می‌شود. درآمد کمتر از 30 میلیون تومان در سال فرد را در دهک اول درآمدی قرار می‌دهد. به نظر می‌رسد دولت خیز برداشته تا یارانه را به همان هفت دهک تخصیص دهد و سه دهک را از فهرست یارانه گیران خارج کند. سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها با اشاره به اینکه در واریز مرحله ۱۵۵ یارانه دی‌ماه اختلال وجود نداشته است، گفت: بر اساس فهرست جدید وزارت کار در دی‌ماه تعدادی از یارانه از فهرست یارانه‌ها حذف‌شده‌اند. حسینی با اشاره به اینکه تعدادی از مردم از صف دریافت یارانه نقدی حذف شدند، به تسنیم گفت: در این مرحله اختلالی در واریز یارانه نقدی وجود نداشته است و پرداخت یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزارتومانی از طریق دستگاه بانکی مطابق فهرست‌های جدید انجام‌شده است. بر این اساس تعدادی که پیش از این و تا آذرماه سال جاری در صف یارانه قرار داشتند، بر اساس فهرست جدید اعلامی وزارت کار از دریافت یارانه نقدی حذف شدند. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اما هنوز مبنای حذف شهروندان و خانوارها از فهرست دریافت یارانه را اعلام نکرده است.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • وزیر فرهنگ: ایران خانه همه است
  • نقدینگی و تورم بی سابقه/ تامین کسری بودجه و انضباط مالی باعث کاهش تورم و افزایش قدرت خرید افراد جامعه می شود
  • پیامد کوچ پرستاران و پزشکان
  • درگیری انگلیس و آمریکا با حوثی‌ها در دریای سرخ به نفع روسیه است/ روسیه از مشغولیت غربی ها در خاورمیانه خوشحال است
  • پس لرزه بحران دریای سرخ در بازارها
  • تبارشناسی حوثی ها و عملیات آن ها در دریای سرخ
  • نقش نظام بانکی در تخریب اقتصاد
  • مسیر درست آفریقا علیه اسرائیل
  • برد سخت استرالیا در نخستین گام
  • حذف یارانه ۵۰ هزار نفر در دی‌ماه
  • قلعه نویی: تیم ما از نظر روحی و روانی و از نظر فنی بهترین شرایط را دارد
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.