گروه اجتماعی: نماینده اصفهان بجای اینکه دغدغهاش اقتصاد، معیشت، سفره مردم، تقویت پول ملی، کنترل تورم، کنترل نقدینگی و... باشد، دغدغهاش مقابله با بیحجابی شده است. آیا این نماینده میداند وقتی وضع مردم پیش از انقلاب تا دهه دوم انقلاب خوب بود و مشکل اقتصادی چندانی نداشتند هم تشکیل خانواده میدادند و هم حجاب را رعایت میکردند؛ اما وقتی افراد با تورم 40 و 50 درصدی مواجه هستند نمیتوان انتظار داشت جوانها ازدواج کنند و به گفته وی 4 یا 5 فرزند هم داشته باشند. وقتی معیشت و درآمد نباشد. وی باید بداند حجاب را نمیشود با فشار و زور به زنان تحمیل کرد حجاب یک مقوله دینی و فرهنگی است و باید از این طریق به ترویجان پرداخت نه با روشهایی که او و همفکرانش در لایحه عفاف و حجاب گنجانیدهاند . حجاب آنقدر برای بانکی پور مهم است که چندی پیش گفته بود «اگر نظام از سنگر حجاب عقب بیاید سایر سنگرها را نیز فتح میکنند». حالا هم لایحه عفاف و حجاب را که به عقیده بسیاری از دین شناسان، حقوقدانان، جامعه شناسان و روانشناسان کارساز و نتیجهبخش نیست او میگوید: لایحه حجاب گنجینهای از جواهراست. اگر لایحه جواهر بود، پس از انتشار در رسانهها زنان از آن استقبال میکردند نیازی به ورود پلیس، گشت ارشاد، حجاب بها برگ، جریمه، توقیف خودرو، تشکیل پرونده قضائیه نبود. معمول نیست بر اساس چه منطقی چنین حرفهایی گفته میشود. قرآن میگوید: در پذیرش دین اکراه وجود ندارد ولی عدهای میخواهند فروع آن مثل حجاب را با اجبار ترویج دهند. نتیجه این کارها تاکنون منفی بوده است تا آینده چه شود؟
امیرحسین بانکی پور عضو گروه فرهنگی مجلس در رابطه با لایحه عفاف و حجاب گفت: این لایحه گنجینهای از جواهرات است. در دو سال اخیر ضربه بزرگی درزمینه عفاف و حجاب خورد اما اگر این ضربهها مقدمهای بود که این لایحه تصویب شود بازی را بردیم، زیرا درگذشته نمیتوانستیم این موارد را تصویب کنیم چون زمینه اجتماعی برای آن نبود.
امیرحسین بانکی پور در رویداد ملی جوانی جمعیت (ویژه طلاب و مبلغین گروههای تبلیغی برادر و خواهر) که با عنوان «هر فرزند، هدیهای از بهشت» در سالن همایشهای باغموزه دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: زمانی که قانون جمعیت تصویب شد بسیاری از افراد نگاه مثبتی به آن نداشتند و برخی نیز از همان ماههای ابتدایی شروع به تمسخر کردند که قانون نتیجه نداده است.
تغییر دیدگاه جامعه بسیار دشوار است. عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی: برای اینکه از سیاهچاله جمعیت خارج شویم باید الگوی سه، چهار و پنج فرزندی رواج یابد. آمارها نشان میدهد الگوی سه و چهار فرزندی رشد داشته است.
وی در بخش دیگری از اظهاراتش رابطه با لایحه عفاف و حجاب گفت: این لایحه ایرادات جدی داشت اما این ایرادات اصلاحشده است. این لایحه گنجینهای از جواهرات است. در دو سال اخیر ضربه بزرگی درزمینه عفاف و حجاب خورد اما اگر این ضربهها مقدمهای بود که این لایحه تصویب شود بازی را بردیم، زیرا درگذشته نمیتوانستیم این موارد را تصویب کنیم چون زمینه اجتماعی برای آن نبود.
افرادی که بیان میکنند که باید محکم برخورد شود دو دیدگاه وجود دارد. گروه اول بیان میکنند پلیس باید هرکسی بیحجاب است را بازداشت کند؛ اما گروه دوم بیان میکنند که پلیس باید موارد خاص را بازداشت کند و سایرین جریمه بازدارنده داشته باشند تا سطح جامعه جاهل از معاند جدا شود و با آنها برخورد شود. (برگرفته از تسنیم)