لوگو
1404 چهارشنبه 14 خرداد
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/02/27 - شماره 2507
نسخه چاپی
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در بازدید از شرکت ورق خودرو:

قطعی برق صنایع وضعیت تولید را نگران‌کننده کرده است

سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه و هیئت همراه، بعدازظهر روز۲۴ اردیبهشت‌ماه در شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری حضور پیدا کرد و در نشستی با رئیس و اعضای هیئت‌مدیره و جمعی از مدیران این شرکت، در جریان روند فعالیت‌های این مجموعه قرار گرفت و از خطوط تولید و اولین پروژه‌ ربات سرباره گیری کشور بازدید به عمل آورد.
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه بابیان اینکه مدیریت مالی و بازرگانی شرکت ورق خودرو باید به‌موازات حوزه‌های فنی آن تقویت شود، بر ضرورت هم‌افزایی تمامی حوزه‌های این مجموعه صنعتی با گروه فولاد مبارکه تأکید کرد و گفت: ابتکار عمل و ایجاد درآمدهای جدید باید در شرکت ورق خودرو موردتوجه قرار گیرد و این مجموعه باید روی تولید ورق‌های آلیاژی موردنیاز خودروسازان متمرکز شود.
زرندی، قطعی برق صنايع در استان‌های مختلف کشور را نگران‌کننده‌ توصیف کرد و بیان داشت: نرخ قیمت برق برای صنایع کشور از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۳ حدود ۲۸ برابر شده و پیش‌بینی می‌شود این افزایش قیمت در سال جاری به ۳۴ تا ۳۵ برابر برسد که با چنین وضعیتی، شرایط تولید نگران‌کننده است و شاهد افت شدید سود شرکت‌ها هستیم.
حمید شجاعی، مدیرعامل شرکت ورق خودرو نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از روند تولید، درآمدزایی و سودآوری این مجموعه، به چالش‌های موجود اشاره کرد و گفت: سال ۱۴۰۳ به دلیل حجم زیادی از واردات ورق موردنیاز خودروسازان، با کاهش تقاضا از سوی آنان مواجه شدیم و این موضوع به نفع شرکت ورق خودرو نبود. گفتنی است، شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری، به‌عنوان یکی از شرکت‌های زیرمجموعه گروه فولاد مبارکه، با بهره‌گیری از دو خط تولید ورق گالوانیزه با ظرفیت اسمی سالانه ۶۶۰ هزار تن، بزرگ‌ترین توليدكننده تخصصی ورق گالوانيزه در خاورمیانه و تأمین‌کننده نياز صنايع خودروسازی و لوازم‌خانگی کشور است و سهم بیش از ۵۰ درصدی بازار ورق گالوانیزه کشور را در اختیار دارد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • جایزه حقوق کار به عضو بلاروسی در زندان رسید
  • 300 میلیون دلار پیش پرداخت، ۴ رام قطار مترو
  • محرومیت یک‌میلیون کودک از تحصیل
  • قطعی برق صنایع وضعیت تولید را نگران‌کننده کرده است
  • گرم شدن هوا
  • مرگ روزانه 27 کارگر براثر حوادث کار
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.