لوگو
1404 پنج‌شنبه 16 مرداد
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1404/05/07 - شماره 2557
نسخه چاپی

تابستان سخت از نگاه وزیر نیرو

وزیر نیرو اعلام کرده که قطعی برق در مناطق مختلف نهایتاً دو ساعت در روز خواهد بود. اما جدول‌های رسمی شرکت برق تهران و گزارش‌های مردمی نشان می‌دهند در برخی مناطق برق تا ۴ ساعت هم قطع می‌شود. پیش از این قطعی برق در فاصله ۹ صبح تا ۵ عصر بود، اما حالا خاموشی‌ها در سایر ساعت شبانه روز هم ادامه دارد.
به گزارش رویداد 24، در بسیاری از شهرستان‌ها و حتی برخی محله‌ها از جمله در شرق تهران، جنوب غربی، شهرک‌های اقماری و حتی برخی نقاط مرکزی پایتخت، مردم با خاموشی‌هایی مواجه شده‌اند که هیچ شباهتی به برنامه‌ریزی ندارد. برخی روز‌ها برق سه بار قطع و وصل می‌شود و در مواردی قطع برق با افت شدید فشار آب همزمان شده است.وسایل برقی مردم از یخچال و کولر گرفته تا تلویزیون و ... در این قطع و وصل‌ها آسیب می‌بیند و مردمی که در وضعیت اقتصادی موجود هشت گرو ۹ داشتند، با مشکلات مضاعفی مواجه شده‌اند.

برق کم بود، آب هم قطع شد
مشکلات، اما فقط برق نیست. استاندار تهران به‌صورت رسمی اعلام کرده فشار آب در پایتخت به نصف رسیده است. این کاهش فشار در بسیاری از مناطق به معنای قطع کامل آب است، به‌ویژه در طبقات بالای ساختمان‌ها. در مناطقی از شهر مثل یافت‌آباد، شهرری، نواب، و بخشی از تهران‌پارس، مردم با مشکلات جدی مواجه شده‌اند.در برخی مناطق نیز آبرسانی سیار با تانکر دوباره فعال شده است؛ چیزی که بیشتر شبیه صحنه‌ای از مدیریت بحران در مناطق جنگ‌زده است، نه تابستان ۱۴۰۴ در پایتخت ایران.

اینترنت هر روز یک جا قطع است
قطعی برق و افت فشار آب اگر کافی نبود، امروز در برخی نقاط تهران اینترنت شرکت مخابرات هم قطع شد. در مناطقی مثل نارمک، تهرانپارس، و بخشی از غرب تهران، اینترنت خانگی مخابرات برای چند ساعت از دسترس خارج شد و تماس‌های مشترکان با پشتیبانی نیز بی‌نتیجه ماند. این در شرایطی است که بسیاری از شهروندان از اینترنت برای دورکاری، خرید، پرداخت قبض، آموزش و حتی درمان آنلاین استفاده می‌کنند.

البته این مساله مختص امروز نیست و تقریبا هر روز با مشکلی در این زمینه مواجه هستیم. یک روز اینترنت کند است، یک روز قطع، یک روز کارتخوان‌ها کار نمی‌کنند و یک روز اختلال GPS مردم را سردگم می‌کند.
تجربه قطعی اینترنت، برق و آب همزمان، اما نشان می‌دهد زیرساخت‌های شهری به شدت ضعیف است و خبری از مدیریت یکپارچه و کارآمد نیست.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • پزشکیان صدای منتقدان را می شنود؟
  • موضع دولت توسعه مردم محور است
  • اعتراض به تحدید آزادی
  • تابستان سخت از نگاه وزیر نیرو
  • ایرانی ها مانند شیشه‌اند بشکنند تیزتر می‌شوند
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.