رئیس اتحادیه نانهای حجیم و نیمه حجیم گفت: هدف از اجرای این طرح مبارزه با رانت عنوان شده است این در حالیست که در عمل با اجرای آن امکان ایجاد رانتها را تقویت شده، چراکه مردم به سمت خرید نانهایی میروند که یارانه به آنها تخصیص داده میشود. محمدجواد کرمی در گفتوگو با ایلنا، با اشاره به دوگانگی سیاستها در حوزه نان، گفت: تولیدکنندگان نانهای فانتزی موافق آزادسازی نرخ آرد صنف و صنعت هستند؛ اما منتقد نحوه اجرای این طرح هستند چرا که آزادسازی آرد باید در همه حوزههای نان اعم از سنتی و صنعتی صورت میگرفت و محدود به نانوایان فانتزی نمیشد. وی با بیان اینکه مردم توانایی خرید جنس گران در حوزه نان را ندارند، افزود: اگر سیاست اصلاح نظام یارانهای همزمان برای نانهای سنتی نیز اعمال میشد اینگونه واحدهای تولیدکننده نانهای حجیم با مشکل مواجه نمیشدند. این فعال صنفی افت فروش نانهای فانتزی را 60 تا 70 درصد دانست و افزود: برنامه پنجم و ششم توسعه به ما میگوید که باید به سمتی برویم که 40 درصد نانهای تولیدی حجیم و صنعتی شود اما در عمل با اجرای این طرح پخت نان سالم را از چرخه تولید خارج میکنیم. به گفته وی؛ برای ایجاد رقابت سالم بین نانوایان سنتی و فانتزی باید شرایط اعطای یارانه مساوی شود؛ و در یک رقابت سالم قرار بگیرند اجرای این طرح باعث شده است که تعدادی از واحدهای خرد تعطیل و تعداد قابل توجهی از کارگران در این حرفه بیکار شوند. این فعال صنفی با اشاره به افزایش 10 برابری نرخ یک کیسه آرد، گفت: قیمت یک کیسه آرد از 67 هزار تومان به کیسهای 640 هزار تومان رسیده پس طبیعی است که شاهد افزایش 2 برابری نرخ نان فانتزی باشیم.