لوگو
1404 شنبه 20 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1402/03/02 - شماره 2038
نسخه چاپی

فروش ۴۰۱ میلیاردتومانی نمایشگاه کتاب

قائم مقام و سخنگوی سی وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از فروش بیش از ۴۰۱ میلیارد تومانی در این نمایشگاه خبر داد. 
به گزارش ایرنا، علی رمضانی قائم‌مقام و سخنگوی سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در فضای مجازی نوشت: «مجموع فروش سی‌وچهارمین نمایشگاه کتاب تهران بیش از ۴۰۱ میلیارد تومان.
مردم عزیز سراسر کشور ۲۵۱ میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان در بخش حضوری و ۱۴۹ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در بخش مجازی کتاب خریدند.»وی در بخش دیگری از این متن آورده است: «تعداد کتاب‌های خریداری شده بیش از ۳/۵ میلیون نسخه تخمین زده می‌شود. تعداد نسخه‌های فروش رفته در بخش مجازی (دقیق) ۱/۳۶۹/۶۰۶ نسخه.
به نوشته رمضانی، تخمین تعداد نسخه‌های فروش‌رفته در بخش حضوری هم بر اساس میانگین قیمت کتاب‌های فروش رفته در بخش مجازی ۲/۲۹۷/۵۲۹ نسخه بوده است. سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از بیستم تا سی‌ام اردیبهشت ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی (ره) و همزمان به‌صورت مجازی برگزار شد.

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • مصوبه‌های میلیاردی برای سینما
  • فروش ۴۰۱ میلیاردتومانی نمایشگاه کتاب
  • جسارتی از جنس نقاشی
  • سقراط و تفکر درباره خوشبختی انسان
  • «عروسک» ایرانی در ایتالیا برنده شد
  • نگرانی از زوال موسیقی نواحی
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.