لوگو
1404 سه‌شنبه 21 مرداد
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1399 سه‌شنبه 19 اسفند
نسخه چاپی
تفسیر روز

تأثیر سفر پاپ بر آرامش و امنیت در عراق

ستاره صبح-

مبارزان زیر چتر فرماندهی تشکیلات شبه‌نظامی عراق وظیفه محافظت از پاپ فرانسیس در سفر تاریخی خود به این کشور آشفته را داشتند ، این در حالی است که بین ایالات‌متحده و نیروها مرتبط با همین تشکیلات تنش رخ می‌دهد. سخنگوی سازمان شبه‌نظامی نیمه‌دولتی حشدالشعبی متشکل از حداقل دهها هزار واحد ، به نیوزویک گفت که این گروه “درروند تأمین امنیت سفر پاپ فرانسیس” شرکت کرد. به گفته سخنگو ، مبارزان این کار را “به‌طور خاص در موصل” ، بزرگ‌ترین شهری که قبلاً در دست گروه شبه‌نظامی حکومت اسلامی (داعش) بود ، انجام داد. وی همچنین گفت ، در اینجا ، آن‌ها “امنیت کلیساها” را در مکانی که احتمالاً یکی از شاخص ترین  محل‌ها در سفر فرانسیس بود ، فراهم کردند. پیاده‌روی نمادین پاپ در خیابان‌های پر از خاطره نبردهای سهمگین بین نیروهای امنیتی و بسیج مردمی عراق علیه نیروهای داعش  به‌طرف منزل آیت‌الله علی سیستانی بدون برنامه‌ریزی  میسر نبود. سیستانی با تأسیس نیروهای بسیج مردمی از طریق فراخوان عملی در سال 2014 به آن اعتبار خاصی  بخشید . نیرویی که اعضای آن عمدتاً مسلمان شیعه هستند ، اما برخی از اعضاء شامل سنی‌ها ، مسیحیان ، کردها و سایر اقلیت‌های مذهبی و قومی نیز می‌شوند. درحالی‌که امروز نیروی اسلام‌گرای سنی همچنان تهدید جدی به شمار می‌روند ، اختلافات واشنگتن و تهران  در میان حوادث خشونت‌بار اخیر به درگیری‌های بیشتر تبدیل می‌شود.
هفته گذشته ، مهاجمان ناشناس در حملات موشکی به پایگاه هوائی ایالات‌متحده موسوم به‌عین الاسد خواستار عقب نشینی ارتش آمریکا از عراق شدند.. 
این حمله که توسط مأمورین آمریکایی و عراقی تحت بررسی است ، تقریباً یک هفته پس‌ازآن انجام شد که بایدن دستور حمله هوایی به مکان‌هایی در شرق سوریه محل حضور دو گروه از “ شبه‌نظامیان “ را صادر کرده بود.
دبیر مطبوعاتی کاخ سفید ، جن پسکی گفته است که پس از حمله اخیر  “الگوی ما برای تلافی حرکت پیشروانِ خواهد بود”.
اما دیدار پاپ که باهدف ارسال پیام صلح صورت می‌گیرد ، می‌تواند حساب آمریكا برای یک اقدام نظامی را پیچیده كند.
پاپ فرانسیس قبل از سفر در یک پیام ویدئوئی گفت: “چند روز دیگر ، من سرانجام در میان شما خواهم بود! من بسیار مایلم که شمارا ملاقات کنم ، چهره‌های شمارا ببینم و از کشور خود ، مهد باستانی و تمدن برجسته دیدن کنم.” “من به‌عنوان یک زائر ، به‌عنوان یک زائر توبه‌کننده می‌آیم تا از بخشش و آشتی خداوند پس از سال‌ها جنگ و تروریسم استغاثه‌کنم ، از خدا تسلیت قلب‌ها و التیام زخم‌ها را بخواهم.”
وی سپس با تلاوت بخش هایی از انجیل  افزود، “من نیز به‌عنوان زائر صلح به میان شما می‌آیم تا این جملات را تکرار کنم: همه شما خواهر و برادر هستید.” تعدادی از گروه‌ها ازجمله سرایا اولیای الدم که ادعای حملات مرگبار اربیل در ماه گذشته را داشت ، از این پیام به‌خوبی استقبال  کرد. این گروه در بیانیه مشترک روز پنجشنبه گفت: “ما از دیدار پدر واتیکان در سرزمین مقدس، سرزمین پیامبران ، امامان و افراد صالح و سرزمین مقاومت مجاهدین استقبال می‌کنیم” این گروه در طول سفر پاپ وعده توقف عملیات نظامی را داده بود. این گروه گفت: “ما در سرایا اولیای الدم ، به دلیل احترام به امام سیستانی ، در تمام مدت دیدار پاپ ، اقدامات نظامی خود را متوقف خواهیم كرد ،”
روز انتشار 8 مارس 2021 
تارنمای نیوزویک
برگردان و کوتاه کننده علی‌اصغر شهدی

 

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email
سرویس خبری: سیاست
لینک کوتاه https://setaresobh.ir/news/103773
کلید واژه‌ها: #پاپ #عراق_ #شبه‌نظامی_

خبرهای مرتبط

دیپلماسی در عراق نقش پشتیبانی از میدان را دارد/تفاهم‌نامه‌های زیادی بین تهران و بغداد امضا شده؛ مهم تبدیل آن‌ها به قرارداد است
دیپلماسی در عراق نقش پشتیبانی از میدان را دارد/تفاهم‌نامه‌های زیادی بین تهران و بغداد امضا شده؛ مهم تبدیل آن‌ها به قرارداد است
افشای علت مرگ خواننده معروف پس از ۱۸ سال توسط همسرش
افشای علت مرگ خواننده معروف پس از ۱۸ سال توسط همسرش
حالت‌های صعود تیم ملی  فوتبال  در صورت تساوی با عراق
حالت‌های صعود تیم ملی فوتبال در صورت تساوی با عراق
موانع چیست؟
موانع چیست؟
واکنش‌ها به سفر پاپ به عراق و دیدار با آیت‌الله سیستانی
واکنش‌ها به سفر پاپ به عراق و دیدار با آیت‌الله سیستانی
پاپ خشونت به نام خدا را به‌عنوان “بزرگ‌ترین کفر” محکوم کرد
پاپ خشونت به نام خدا را به‌عنوان “بزرگ‌ترین کفر” محکوم کرد

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

آخرین خبرها

  • احتمال زیادی وجود دارد اسرائیل جنگ دیگری را با ایران آغاز کند
  • روابط عمومی سپاه: هدف قرار دادن اصحاب رسانه در غزه حمله مستقیم به آزادی بیان است
  • اظهار نظر متفاوت بهنوش بختیاری در مورد ترنس‌ها در ایران
  • زندانی سیاسی از انتقال با دستبند و پابند و لباس زندان، مصون است/ قوه قضائیه با متخلفان برخورد کند
  • چراغ سبز به توافق
  • اگر مذاکره و توافق نکنیم چه کنیم؟/ مذاکره مقرون به صرفه‌ترین شیوه حل مشکلات است/ معلوم نیست تندروها چه مشکلی با مذاکره دارند؟
  • آینده مبهم مطبوعات و روزنامه نگاری
  • پالرمو تائید؛ سی اف تی بلاتکلیف
  • آتش نتانیاهو و جنون جنگ
  • زیرپوست آموزش‌وپرورش چه می‌گذرد؟
  • رانت خودرو و بنزین ارزان
  • محاصره ژئوپلیتیکی ایران
  • فرازوفرود بانک سپه از حمله سایبری تا به امروز
  • نهضت زدایش | نوشتاری از حسین انتظامی
  • حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد را بردارید/ تا زمانی که مشکلاتمان را با آمریکا حل نکنیم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد + ویدئو
  • ترکیب نهایی استقلال برابر تراکتور در سوپر جام اعلام شد
  • وقتی اسب‌های اصفهان “تازیانه” مشکلات را می‌خورند!
  • ریکاردو آلوز بازیکن تراکتور است یا سپاهان؟
  • ایران در ازای لغو تحریم‌های آمریکا، «محدودیت‌هایی بر توسعه هسته‌ای را برای مدت معینی می‌پذیرد»/ محدود کردن برنامه موشکی ایران «منتفی» است
  • در دادگاه مطبوعات امروز چه گدشت؟
  • حضور ۱۸ هزار زندانی جرایم غیرعمد در زندان‌ها
  • ورود سازمان بازرسی به یکی از مناقصات منطقه عسلویه
  • خدمات دفاتر اسناد رسمی آنلاین می‌شود
  • تئاترها ۲ شب روی صحنه نمی‌روند
  • جزئیات ثبت نام دانش‌آموزان در مدارس برای سال تحصیلی جدید
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.