لوگو
1404 سه‌شنبه 23 ارديبهشت
  • صفحه نخست
  • سیاست
  • سخن‌گاه
  • اقتصاد
  • شهروند
  • بین الملل
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • علم و فناوری
  • ورزش
  • خواندنی‌ها
  • آرشیو روزنامه
1401/07/06 - شماره 1889
نسخه چاپی

خبر کوتاه

گوگل ۲۴ ساله شد

دیروز (سه‌شنبه ۵ مهر) سالروز تولد شرکت بزرگ گوگل بود. این شرکت دیروز بیست و چهارمین زادروز خود را جشن گرفت. دو دانشجوی دکترا در دانشگاه استنفورد آمریکا ۲۴ سال پیش تصمیم گرفتند یک موتور جستجو به نام «گوگل» بسازند که اکنون بعد از گذشت حدود ربع قرن، تحولات عظیمی را در دنیای مدرن رقم زده و به یکی از ضروریات زندگی روزمره مردم سراسر جهان تبدیل شده است. گوگل امروزه پرکاربردترین موتور جستجو در سطح جهان است. اکنون روزانه میلیاردها جستجو در گوگل به بیش از ۱۵۰ زبان در سراسر جهان انجام می‌شود.

 

افزایش دمای تهران تا پایان هفته

بر اساس بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، وضعیت جوی استان تهران طی چهار روز آینده، آسمانی صاف تا کمی ابری گاهی همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. روزهای جمعه و شنبه (۸ و ۹ مهرماه) به‌ویژه در غرب و نیمه جنوبی استان در بعضی ساعات وزش باد شدید و در مناطق مستعد همراه با خیزش موقتی گردوخاک و کاهش نسبی کیفیت هوا و دید افقی مورد انتظار است. از امروز تا پایان هفته جاری افزایش نسبی دما و در روز شنبه کاهش دما خواهیم داشت.

 

پرگل‌ترین بازی‌ تاریخ جام جهانی

در تاریخ جام جهانی دیدارهایی بوده است که به دلیل ردوبدل شدن گل‌های زیاد جذابیت بالایی داشتند. پرگل‌ترین بازی جام جهانی در ژوئن ۱۹۵۴ اتفاق افتاد، زمانی که سوئیس و اتریش در لوزان یک بازی هیجان‌انگیز با ۱۲ گل به نمایش گذاشتند. آن روز رکورد تعداد گل‌های زده شده در یک بازی جام جهانی ثبت شد و از آن زمان باقی مانده است. این مسابقه در گرمای ۴۰ درجه سانتی‌گراد برگزار شد. در واقع سوئیس تنها تیم تاریخ جام جهانی است که موفق شده در یک دیدار پنج گل به ثمر برساند اما درنهایت شکست بخورد.

 

 

Facebook Twitter Linkedin Whatsapp Pinterest Email

دیدگاه شما

دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد. نظراتی که حاوی توهین یا الفاظ نامناسب باشند، حذف می‌شوند.

تیتر خبرهای این صفحه

  • تقویت سیستم ایمنی با خواب کافی شب
  • خبر کوتاه
  • خبر کوتاه
  • تأثیر 60 دقیقه طبیعت‌گردی بر عملکرد مغز
  • فواید انار برای سلامتی
  • آیا ابتلا به کرونا باعث آسیب‌های مغزی طولانی‌مدت می‌شود؟
لوگو
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • همکاری با ما
  • تعرفه آگهی
  • نمایندگی‌ها
  • شناسنامه
  • مرامنامه
  • آرشیو
  • RSS

1401© :: کلیه حقوق قانونی این سایت متعلق به روزنامه ستاره صبح بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلا مانع است.