محمدرضا عارف در جلسه ستاد توسعه فناوری و کاربرد هوش مصنوعی با بیان اینکه شتاب کشور در حوزه فناوریهای پیشرفته باید چندین برابر وضعیت موجود باشد، گفت: هدف ما دستیابی به اهداف سند چشمانداز ۲۰ ساله در زمینه فناوریهای نوظهور است؛ یعنی باید ظرف سه سال به جایگاه نخست منطقه در این حوزه دست یابیم.
معاون اول رئیسجمهور افزود: در کاربردیسازی فناوریهای نوظهور در بخشهای مختلف از برنامه کشور عقب هستیم، بنابراین باید با جدیت بیشتری بر عملیاتیکردن این فناوریها تمرکز کنیم.
وی تصریح کرد: باید اطمینان پیدا کنیم که در مسیر صحیح دستیابی به اهداف برنامه هفتم پیشرفت در حوزه فناوریهای نوظهور قرار داریم و بهگونهای عمل کنیم که هر ماه گزارش پیشرفت کار ارائه شود. ظرفیتهای کشور در این زمینه بالاست؛ جوانان تحصیلکرده و باانگیزهای داریم که باید میدان را برای آنان باز کنیم تا کشور را به سمت پیشرفت سوق دهند.
دکتر عارف با تأکید بر لزوم تعامل بیشتر دولت با دانشگاهها، مراکز پژوهشی و شرکتهای دانشبنیان در جهت توسعه و کاربردیسازی فناوریهای نوظهور گفت: باید از ظرفیت علمی همه دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی بهطور کامل بهره ببریم و توان علمی کشور را برای رفع نیازهای مردم به کار گیریم. ملت ما قدردان است و ما باید فناوریهای نوظهور را در خدمت رفاه مردم قرار دهیم.